Rijlespakketten

Banner rijlespakketten

Rijlespakketten

Haal alles uit onze rijlespakketten

Bij rijschool Bruinsma in Utrecht bieden wij verschillende rijlespakketten die je klaarmaken voor het succesvol behalen van je autorijbewijs. Vanwege de diversiteit in rijlespakketten vind je gemakkelijk het pakket dat het beste bij jou past! Wil je graag versneld rijlessen? Met onze spoedcursus haal je in een korte periode je rijbewijs. Of kies voor een starterspakket en volg de rijlessen in je eigen tempo.

Rijlespakketten mét ondersteuning

Wanneer je kiest voor een van de rijlespakketten van Bruinsma, ben je ook gegarandeerd van de ROM opleidingsmethode. Deze lesmethodiek voorziet je van je eigen persoonlijke internetpagina, praktijkwerkboek en audio en visuele beelden in de auto. Zo kun je te allen tijde je eigen voortgang bekijken en haal je snel, veilig en voordelig je autorijbewijs.

Wacht niet langer, start vandaag nog met Auto rijles bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw eerste rijles eenvoudig online! Begin vandaag nog aan je Auto rijbewijs met een van onze scherp geprijsde pakketten! Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of wil je weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten? Neem contact op voor meer informatie!

auto-icon

Aanmelden

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons