Camper rijbewijs C1

Camper rijbewijs C1

Je moet het C1 rijbewijs halen als je een groot voertuig als een camper of paardenvrachtwagen wil gaan besturen. je hebt dan voldoende aan een basiskwalificatie. Je hoeft dus geen rijlessen te nemen en examen te doen in een grote vrachtwagen. Je moet het C1 rijbewijs halen als het voertuig tussen de 3500 en 7500 kg weegt en je (excl. bestuurder) max. 8 personen vervoert.

Onderdeel 1: een medische keuring

Omdat je een middelgroot rijbewijs wil gaan halen, is een medische keuring wettelijk verplicht. Bruinsma biedt elke 3 weken de gelegenheid om je door een gecertificeerde keuringsarts te laten keuren.

Onderdeel 2: theorieonderdeel

  • RV1M - C1

Dit theorieonderdeel heeft u nodig om verder te mogen met het praktijkexamen. 

Onderdeel 3: de praktijk

We beginnen altijd met een 1 uur durende rijtest. De instructeur bekijkt of je het praktijkgedeelte voor het C1 rijbewijs in 1 dag kunt halen. Hij zal je hierin adviseren en de mogelijkheden uitleggen. Bij een dagcursus begin je ’s morgens met de rijlessen en sluit je de dag af met het examen.

Heb je wat meer moeite met manoeuvreren en/of de positie op de weg, dan adviseren we 2 of 4 extra rijlessen. Deze extra rijlessen plannen we op de dag vóór de dagcursus. Zo sluiten alle lessen altijd goed op elkaar aan en kan de stof niet wegzakken.

Vraag nu geheel vrijblijvend meer informatie aan en wij zullen binnen 1 werkdag contact met je opnemen.

info

Meer info?

Neem contact met ons

camper-icon

Aanmelden

Maak direct een afspraak