Stap subsidie

Stap-subsidie

Wat houdt dit in?

De Nederlandse overheid wil men de mogelijkheid bieden zichzelf te ontwikkelen tijdens je loopbaan. Zo hopen ze dat men meer kans heeft om een baan te vinden of te behouden.

Bij Bruinsma Verkeersopleidingen worden meerdere cursussen en opleidingen gegeven die voor de STAP-subsidie in aanmerking komen. Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie.

Aanmeld- en aanvraagprocedure

1. Schrijf je in voor één van onze opleidingen
2. Je ontvangt een STAP aanmeldbewijs waarmee je je subsidie aan kunt vragen bij het UWV
3. Na goedkeuring van het UWV kun je starten met de gewenste opleiding.

Waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor de STAP-subsidie: 

  • Je bent tussen de 18 en pensioengerechtigde leeftijd
  • Je scholing start binnen de drie maanden na aanvraag subsidie
  • Je nog niet eerder een STAP-subsidie aangevraagd
  • Je bent in loondienst, ondernemer of hebt momenteel geen werk

Zodra de nieuwe aanvraagtermijn is gestart kun je je inschrijven via het UWV. Wees er echter snel bij want als het budget op is, moet je wachten tot de nieuwe aanvraagtermijn van start gaat. Wees er dus snel bij want op is op.

Wacht niet langer, start vandaag nog met je Transport Rijbewijs bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw eerste rijles eenvoudig online! Begin vandaag nog aan je Transport rijbewijs met een van onze scherp geprijsde prijzen! Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of wil je weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten? Neem contact op voor meer informatie!

Ons hoofdkantoor is gevestigd aan het Herculesplein 221 in Utrecht. Wij zitten in stadion Galgenwaard naast de hoofdingang. Wij zijn met zowel de auto als openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Kijk voor het openbaar vervoer op www.9292.nl en plan je reis.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Lestijden

Onze rijlessen worden doordeweeks tussen 07.00 en 22.00 uur ingepland. Tevens lessen we op zaterdagen en soms ook op zondagen.