Rijschool zonder vraagtekens

Unieke lesmethode

Hier leest u hoe onze rijlessen zijn opgebouwd en wat u van ons kunt verwachten. Wij streven naar 100% transparantie. Dankzij onze unieke lesmethode halen wij alle vraagtekens weg.

De rijschool zonder vraagtekens

Dankzij onze ROM-methodiek weet je continu hoe gevorderd je op dat moment bent. Door 100% transparantie te tonen in jouw rijopleiding weet je dat je nooit te veel rijlessen zal nemen en dus goedkoper je rijbewijs zal halen.

60 minuten rijles

Bij ons les je geen 45, geen 50, maar 60 minuten per les. Sommige rijscholen hebben het over 1 uur rijles, maar hanteren 45 of 50 minuten per lesuur.

ROM-methodiek

Als je een huis koopt, dan vraag je niet hoe veel 1 steen kost. Bij een rijbewijs is het niet veel anders. Je wilt graag weten wat het je uiteindelijk zal kosten om je rijbewijs te halen. 

Veiligheidveiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Zowel financieel als lichamelijk. Al onze voertuigen en haar inzittenden zijn volledig verzekerd en beschikken tijdens de wintermaanden over winterbanden. 

Geen verrassingen

Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan. Al onze algemene voorwaarden, veelgestelde vragen en tarieven zijn op de website, uw persoonlijke pagina dan wel in de brochure te vinden. Wij bieden de leerlingen zelfs de mogelijkheid om zelf online autorijlessen in te plannen. Mocht u toch nog ergens een vraag over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen en wij staan u direct te woord.

Gemiddeld 44 lesuren

Het gemiddeld aantal lesuren voor een beginnend bestuurder is 44. Dit is het landelijk gemiddelde. Uiteraard kan het zijn dat je meer of minder rijlessen nodig hebt. Schrijf je dus in voor een gratis en vrijblijvende rijtest en kijk hoe veel rijlessen jij nodig hebt.

Prijs van een rijles

De prijs van een rijles wordt opgebouwd door een aantal verschillende factoren. Al deze factoren bij elkaar opgeteld komen tot ons lestarief. Als u lestarieven ziet die te mooi zijn om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo. U kunt zich afvragen waar er op beknibbeld moet worden als u alle factoren bij elkaar optelt.

Persoonlijke pagina

Door je praktijkwerkboek en je vorderingen op je persoonlijke pagina te bekijken weet je precies op hoe veel procent van je autorijopleiding jij je bevindt. Welke onderwerpen staan er voor de volgende lessen op de planning? Ben ik al klaar voor het examen? Je instructeur houdt het allemaal samen met je bij.

Algemene voorwaarden

Wij hanteren geen kleine lettertjes en geven iedereen de mogelijkheid onze algemene voorwaarden altijd te raadplegen. Daarnaast ontvangt iedere leerling na ca. 10 lessen een e-mail om te kijken of alles naar wens is. Zo hopen we onduidelijkheden of mogelijke problemen de kop in te drukken waardoor iedereen met een content gevoel op zijn of haar rijopleiding terug kunt kijken.

Inzicht in je vorderingen

Iedereen die betrokken is bij het behalen van jouw rijbewijs (bijv. je ouders, vrienden of werkgever) zou inzicht kunnen krijgen in de vorderingen. Zo kunnen zij op de hoogte blijven van de huidige stand van zaken.

Rijopleiding op maat

Door onze unieke lesmethode word je veilig en snel klaargestoomd voor het praktijkexamen. Hoewel wij een grote rijschool zijn doen wij dit door de individu voorop te stellen en elke rijopleiding op maat aan te passen. Via deze weg kun je dus snel en voordelig je rijbewijs halen en je een volwaardig weggebruiker noemen.