speciaal voor NKC leden: €1.075

  • Rijtest (1 uur)
  • Dagcursus (7 uur)
  • Praktijkexamen 
  • Medische keuring

Het C1 camperrijbewijs voor de particulier: wie moet het C1 rijbewijs halen?

U moet het C1 rijbewijs halen als u een groot voertuig als een camper of paardenvrachtwagen wil gaan besturen. u heeft dan voldoende aan een basiskwalificatie. U hoeft dus geen rijlessen te nemen en examen te doen in een grote vrachtwagen. U moet het C1 rijbewijs halen als het voertuig tussen de 3500 en 7500 kg weegt en u (excl. bestuurder) max. 8 personen vervoert.

speciaal voor nkc leden slechts €1.075

vraag snel meer informatie aan

Camperrijbewijs C1

Onderdeel 1: een medische keuring

Omdat u een middelgroot rijbewijs wil gaan halen, is een medische keuring wettelijk verplicht. Bruinsma biedt elke 3 weken de gelegenheid om u door een gecertificeerde keuringsarts te laten keuren.

 

Onderdeel 2: theorieonderdelen

Voordat u praktijkexamen mag doen moet u eerst 2 theorie basiskwalificaties halen, namelijk: RV1 (verkeer en techniek) en R2C (administratie). De leermiddelen en theorie examens worden door het NKC verzorgd.

Onderdeel 3: de praktijk

We beginnen altijd met een 1 uur durende rijtest. Samen met de instructeur bekijkt of u of u het praktijkgedeelte voor het C1 rijbewijs in 1 dag kunt halen. De instructeur zal u adviseren en alle mogelijkheden uitleggen.

Heeft u wat meer moeite met manoeuvreren en/of de positie op de weg, dan wordt u de mogelijkheid geboden extra lessen in te plannen. Meestal zijn dit 2 of 4 uurtjes. Deze extra rijlessen plannen we op de dag vóór de dagcursus. Zo sluiten alle lessen altijd goed op elkaar aan en kan de stof niet wegzakken.

Vraag nu geheel vrijblijvend meer informatie aan en wij zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen.