Ben je faalangstig en wil je er wat aan doen?

Even voorstellen

Mijn naam is Pieter Copier. Ik ben de eigenaar van het bedrijf Coachvoorjou. Deze naam heb ik gekozen omdat ik me graag inzet voor de ontwikkeling van een ander, voor jou dus! Ik heb jarenlang ervaring in het geven van faalangsttrainingen en ben in het bezit van de certificaten Faalangsttrainer ‘basis’ en ‘verdieping’. Samen met Bruinsma Verkeersopleidingen wil ik jou helpen van je faalangst af te komen.

Naast het feit dat een faalangstcursus zal helpen tijdens je rijexamen, kun je de geleerde technieken ook op andere vlakken in je privéleven gebruiken.

Faalangst en reviews

Te veel spanning op een moment dat je moet presteren kan wijzen op faalangst waardoor je niet goed kunt laten zien wat je kunt. Je kunt hier echter een training voor volgen!  

 Voordelen van de training:

  • Je leert hoe je ontspannen kunt zijn tijdens je rij- en theorie-examen.
  • Je vergroot je slagingskans aanzienlijk
  • Je kunt de oefeningen die je leert altijd en overal gebruiken: bij presentaties op school, bij het maken van toetsen, bij een toekomstig sollicitatiegesprek maar ook als je later tegen autorijden op ziet. Deze training is dus ook voor mensen die al een rijbewijs hebben!
  • Een faalangstexamen kost €120 meer dan een regulier examen, deze cursus is slechts €89
  • Na drie sessie heb jij de tools in handen om steviger in je schoenen te staan.

De training bestaat uit 3 sessies van anderhalf uur. De kosten voor de training zijn (bij een groepsdeelname van 6 personen) €89 p.p. 

Wil je meer informatie, mail dan gerust naar info@coachvoorjou.nl.