“Some crash. Some get back on. Some don’t. Some can’t”

 

Opfrisles

Niet alleen je motor heeft lang stilgestaan Voorkom ongelukken en schrijf je in voor een opfrisles.

Je kunt zelf van tevoren aangeven wat je graag zou willen behandelen tijdens je rijles en gaat dit dan onder begeleiding van onze instructeur doen.

Opfrislessen voor het motorrijden

Je hoort het maar al te vaak op het nieuws: als het motorseizoen weer is begonnen is het voor alle weggebruikers weer wennen. Wellicht heeft je motor al maanden het asfalt niet gezien en jij hebt al die tijd lekker warm in de auto gezeten. Het kan natuurlijk ook zijn dat je in een ver verleden je motorrijbewijs hebt gehaald, maar al jaren niet meer hebt gereden. Je bent weer meer gaan rijden als een automobilist en niet meer als motorrijder. Daarnaast weet je als geen ander dat je op de motor kwetsbaarder bent dan in een auto. Bij Bruinsma Verkeersopleidingen weten we als geen ander hoe belangrijk veiligheid in het verkeer is en daarom bieden wij nu speciale opfrislessen voor motorrijders aan. Afhankelijk van je ervaring en periode dat je niet gereden hebt, zullen we adviseren om op ons oefenterrein te beginnen of om direct de openbare weg op te gaan. Dit is per situatie verschillend.

Opfrisles

Herken jij je in dit beeld en wil je graag weer even je kennis opfrissen? Schrijf je dan nu in voor opfrislessen voor de motor.

Opfrislessen voor de motor

Gereduceerde tarieven voor opfrislessen

  • Voertuigbeheersing €37 per uur
  • Verkeersdeelneming €49 per uur
  • Je bepaalt zelf hoe veel opfrislessen je neemt, maar het moet altijd een even aantal zijn.

Groepslessen

Bij Bruinsma kun je je ook met een groep opgeven. Geef vooraf aan wat je als groep graag zou willen behandelen tijdens de les en onze instructeurs maken er een les op maat van. Je doet dus alleen de dingen die jullie willen doen! Je hebt tenslotte al je rijbewijs.