“The perfect man? A poet on a motorcycle”

 

Try The Bike

  •  2 uur motorrijden voor maar €68
  • Op eigen oefenterrein
  • Geen ander verkeer
  • Gratis persoonlijk advies
  • Leuk om te geven en te krijgen
  • Ook op zaterdag mogelijk
  • Met meerdere personen mogelijk

 

In het kader van de coronamaatregelen adviseren we iedereen die een eigen helm heeft/kan lenen, deze mee te nemen. Dit is geen verplichting want je kan ook nog steeds gebruik maken van onze helmen. I.p.v. integraalhelmen maken wij nu op het oefenterrein gebruik van jethelmen (potjes). Eigen handschoenen meenemen heeft ook de voorkeur. De voorkeur heeft motorhandschoenen, maar stevige winterhandschoenen zijn voor de Try The Bike ook voldoende. 

– Tevens krijg je 10% korting bij Motorkleding Center. De kortingscode wordt verstrekt bij inschrijven. Klik hier voor de website.

Try The Bike (proefles)

Je eerste motorrijlessen op het eigen oefenterrein van Bruinsma in Utrecht.

Neem nu een motorrijles en geniet van onze tijdelijke seizoensaanbieding: 2 uur motorrijles voor maar €68. De perfecte manier om te starten met je motorrijbewijs en leuk om cadeau te geven of te krijgen! Tijdens de Try The Bike proefles gaan we kijken hoeveel ervaring je al hebt en hoe snel je alles oppikt. Gaat het goed? Dan schakelen we een tandje bij en gaan we de eerste oefeningen van voertuigbeheersing doen.

Wil je met meerdere personen komen? Neem dan eerst even contact met ons op.

Motorrijlessen op ons eigen terrein

Het praktijk deel van je motorrijopleiding bestaat uit rijlessen voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. De motorrijlessen voertuigbeheersing en het CBR-examen worden afgenomen op ons eigen oefenterrein. Je doet dus examen op je eigen vertrouwde terrein. Het gebruik van de beste voertuigen, helmen, (verwarmde) kleding en handschoenen is gratis. Onze motorrijlessen worden het hele jaar door gegeven. Zo heb je dus altijd super snel je motorrijbewijs op zak!

Super goedkoop je voertuigbeheersing halen

Je haalt eerst je voertuigbeheersing op ons eigen oefenterrein voordat je de weg op gaat. Dankzij ons eigen oefenterrein kunnen we onze motorrijlessen met de hoogste kwaliteit en voor de laagste prijs aanbieden. Alle 12 oefeningen staan permanent opgesteld. Zo hoeven we dus geen pylonen te verplaatsen en verlies je geen tijd. Onze rijlessen voertuigbeheersing (bijzondere verrichtingen) zijn maar €37,50 per uur. Als je de bijzondere verrichtingen goed onder de knie hebt, heb je dus minder rijlessen verkeersdeelneming nodig. Zo bieden we de hoogste kwaliteit en haal je goedkoper je motorrijbewijs dan bij andere rijscholen.

Info aanvraag

Direct inschrijven