Over Bruinsma

De grootste geworden door persoonlijk te blijven.
AANMELDEN

Onze missie

Bij Bruinsma Verkeersopleidingen doen wij er alles aan om er voor te zorgen dat jij de optimale begeleiding krijgt om snel en verantwoord het rijbewijs te halen. Gecertificeerde instructeurs, goed onderhouden voertuigen, Rijopleiding Op Maat (ROM), theoriecursussen in ons eigen theorielokaal, handige tablets en een eigen online pagina waar jouw vorderingen worden bijgehouden zijn enkele middelen die wij inzetten om je efficiënt te laten slagen voor het rijbewijs.

NAAST UTRECHT VERZORGEN WIJ
OOK RIJLESSEN IN DE OMGEVING AMERSFOORT/HILVERSUM

Bruinsma rijopleidingen

Als je een rijopleiding wilt volgen dan ben je bij Bruinsma Verkeersopleidingen aan het juiste adres. De verkeersschool bedient jaarlijks duizenden leerlingen en mag zich daarmee met trots de grootste verkeersschool van Midden-Nederland noemen.

Ondanks het feit dat het een grote rijschool betreft is de aandacht voor de leerlingen er niet minder om. Door een combinatie van persoonlijke aandacht en innovatieve en professionele leermethoden leer jij veilig en snel de kneepjes van het vak. Zo hebben we een eigen oefenterrein waar o.a. onze motorrijlessen worden verzorgd. Dus je lest niet op een achteraf gelegen parkeerplaats, maar op een terrein dat speciaal is ingericht voor de bijzondere verrichtingen die een motorrijder moet kunnen uitvoeren. Op dit terrein kunnen leerlingen die autorijles volgen ook zonder stress de bijzondere verrichtingen onder de knie krijgen. Bochtje achteruit, de hellingproef en het inparkeren kan hier in alle rust worden uitgevoerd.

Transportopleidingen

Ook voor het zwaardere werk is Bruinsma het juiste adres. De transport- en touringcaropleiding is van hoogstaand niveau en het materieel is eerste klas. Het doel van Bruinsma Verkeersopleidingen is om leerlingen zo goed mogelijk op te leiden in het verantwoord gebruikmaken van gemotoriseerde voertuigen. Doordat onze instructeurs hier elke dag mee bezig zijn kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

Kwaliteit in opleidingen

Bruinsma Verkeersopleidingen is opgericht in 1970 door Boudewijn Bruinsma. Hij startte destijds met één lesauto. Inmiddels zijn ca. 50 mensen werkzaam bij de verkeersschool die tezamen een breed scala aan rijopleidingen verzorgen. Tevens is Bruinsma Verkeersopleidingen aangesloten bij de BOVAG. Bruinsma Verkeersopleidingen is gevestigd aan het Herculesplein 221-231 in Stadion Galgenwaard te Utrecht.