Beoordelingen Bruinsma Verkeersopleidingen

AANMELDEN
9,5
2.372
beoordelingen
Service9,3
Deskundigheid9,3
Prijs/kwaliteit9,3
97% beveelt Bruinsma Verkeersopleidingen aan
20-01-2014

Hodaefa uit Mijdrecht

9,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit8
20-01-2014

Ervaring

Netjes, goed geregeld, meedenkend.

20-01-2014

Marjolijn uit Wijk Bij duurstede

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit7
20-01-2014

Ervaring

ik ben zeer te vreden 🙂

20-01-2014

Marjolijn uit Wijk Bij duurstede

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit7
20-01-2014

Ervaring

ik ben zeer te vreden 🙂

20-01-2014

Cynthia uit Utrecht

7,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service7
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit7
20-01-2014

Ervaring

Mijn rijlessen bij Bruinsma waren heel prettig, het was steeds best makkelijk om afspraken te maken, mijn instructeur was ervaren en heel aardig.

20-01-2014

Dhr./mevr. uit

6,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit2
20-01-2014
20-01-2014

Marc Jan uit Bilthoven

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit9
20-01-2014
20-01-2014

Marije uit Houten

6,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service7
Deskundigheid6
Prijs/kwaliteit6
20-01-2014
20-01-2014

Bart uit Gorinchem

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit6
20-01-2014
20-01-2014

Dhr./mevr. uit

5,0
Ik beveel dit niet aan.
Service6
Deskundigheid5
Prijs/kwaliteit4
20-01-2014

Ervaring

Heel wisselend; instructeur was van lesauto veranderd, dat was op het kantoor niet bekend, ook niet na meerdere keren melden. Maar na een miscommunicatie met de instructeur over ophaalplaats en daardoor een hele tijd staan wachten, wel geld teruggekregen dus dat is heel fijn.

20-01-2014

Calvin Denzel uit Vleuten

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit9
20-01-2014
20-01-2014

Fay uit Voorburg

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
20-01-2014
20-01-2014

Irene uit Utrecht

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit6
20-01-2014

Ervaring

Goede ervaring, alles werd vaak snel geregeld.

20-01-2014

Hans uit Baarn

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit9
20-01-2014

Ervaring

Via internet bij Bruinsma terecht gekomen. Op de rijschool goed in-en voorgelicht door Ted de Kruijf. Proefles gehad door een vriendelijke instructeur uit Soesterberg, sorry weet zijn naam niet meer. De conclusie was dat ik C1 in 1 dag zou moeten kunnen halen. De theorie gaf geen problemen. De examendag begonnen met instructeur Hans Kerkmeijer. Het resultaat is bekend. Ik vond het een prettige ervaring bij Bruinsma.


20-01-2014

Bart uit Utrecht

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
20-01-2014

Ervaring

Uitstekende begeleiding, alleen de uitleg over de facturen en wanneer deze komen, mag helderder

20-01-2014

Nick uit Tiel

7,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service7
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit6
20-01-2014

Ervaring

Prettige rijschool de rijinstructeur neemt echt de tijd voor je om je dingen aan te leren

20-01-2014

Matthea uit Zeist

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit7
20-01-2014

Ervaring

Als je gaat rijden bij bruinsma is alles heel transparant. Je weet precies waar je aan toe bent, hoe ver je bent, er komen geen gekke extra kosten bij en je hebt een goed en duidelijk intake gesprek! Mijn rij instructeur Kees Wouters was top! Tijd voor een grapje maar ook serieus. Niet praten over autorijden maar gewoon heel veel rijden en ervaring op doen. Het enige nadeel aan bruinsma is dat je examen gelijk gepland en geboekt wordt. Dat mocht van mij wat later/ in overleg. Alhoewel ik wel in één keer geslaagd ben!

20-01-2014

johan uit Amersfoort

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service7
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit7
20-01-2014

Ervaring

Dat ik met veel plezier me rijbewijs heb gehaald
en dat ze goed les gegeven hebben

20-01-2014

Rinke uit Maarssen

8,3
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit9
20-01-2014
20-01-2014

Maria uit

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit9
20-01-2014

Ervaring

Goed, alles werd gelijk al ingepland dat was erg handig. Daardoor had je zekerheid dat je examen echt binnen je pakket viel en er niet nog lessen aanvast werden geplakt.

20-01-2014

Dhr./mevr. uit

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit7
20-01-2014
13-01-2014

Saskia uit Utrecht

7,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service7
Deskundigheid7
Prijs/kwaliteit7
13-01-2014
08-01-2014

Dhr./mevr. uit

6,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service6
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit6
08-01-2014
04-01-2014

Carella uit Utrecht

8,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit8
04-01-2014

Ervaring

Mijn ervaringen met Bruinsma waren goed. Fijne en aardige instructeurs, prettige sfeer en aandacht voor de klant. Ik zal ze zeker aanraden bij mijn vrienden!

04-01-2014

Chimela uit Amsterdam

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit10
04-01-2014
04-01-2014

Bart uit Langbroek

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit8
04-01-2014
04-01-2014

Nienke uit Vianen

7,7
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit7
04-01-2014

Ervaring

Altijd vriendelijk en behulpzaam en kan veel geregeld worden.

04-01-2014

Lemmy uit Breukelen

9,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service9
Deskundigheid9
Prijs/kwaliteit9
04-01-2014

Ervaring

Mijn ervaring met Bruinsma is zeer positief, het personeel is goed gemotiveerd en is zeer gedreven om je te helpen naar het examen. Zelfs als het even tegenzit in mijn geval met voertuigbeheersing proberen ze je toch goed gemotiveerd te houden en door te zetten.
Ook de theorie cursus kan ik aanbevelen dit heeft mij zeker geholpen om in 1 keer te slagen.
Ook Frank van de planning verdient een 10, hij weet je wel te motiveren.
Ik kan Bruinsma dus zeer zeker aanbevelen.

03-01-2014

suzanne uit Utrecht

8,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service8
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit8
03-01-2014

Ervaring

Ik heb hele goede ervaringen met Bruinsma. Bij een andere rijschool had ik mijn rijbewijs na 3 keer nog niet gehaald. Dankzij goede tips van mijn instructeur ging ik op andere zaken letten en ik denk dat mede daardoor ik het de vierde keer wel gehaald heb!

03-01-2014

Ramon uit Houten

7,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service7
Deskundigheid8
Prijs/kwaliteit6
03-01-2014

Ervaring

De lessen waren heel goed. De man van de simulator is niet vriendelijk en vond dat ik teveel achterna gezeten werd door het kantoor. mijn rijinstructeur maakte alles weer goed!

03-01-2014

Pieter uit IJsselstein

10,0
Ik beveel Bruinsma aan!
Service10
Deskundigheid10
Prijs/kwaliteit10
03-01-2014

Ervaring

Ik heb veel van mijn instructeur geleerd en heb het gevoel nu echt zelfstandig te kunnen rijden. Als ik belde of mailde ben ik ook altijd netjes en snel geholpen. Al met al heb ik een prima periode bij Bruinsma gehad.