Wat is Transportopleider.nl?

Transportopleider is een coöperatieve vereniging die in 2011 is ontstaan vanuit één gezamenlijk belang;

EEN LEVEN LANG ONTWIKKELEN MOGELIJK EN TOEGANKELIJK MAKEN VOOR IEDEREEN DIE WERKZAAM IS IN DE SECTOR TRANSPORT, LOGISTIEK EN VERVOER.

Transportopleider wil dé landelijke opleider zijn, die samen met haar klanten en partners de professionaliteit van alle werkenden in de sector voorziet én waarborgt.

Bruinsma Verkeersopleidingen is één van de veertien actieve en betrokken partners en samen hebben we een belang in de coöperatie en vervullen verspreid over heel Nederland een belangrijke regionale rol. De aangesloten rijscholen hebben nauw contact met de klanten en samen spelen we in op de bewegingen en ontwikkelingen in de sector.

UW PARTNER IN LEREN EN ONTWIKKELEN

​Samen met oprechte aandacht persoonlijke ontwikkeling mogelijk maken voor iedereen in de sector transport, logistiek en vervoer. Op die manier een bijdrage leveren aan de toekomst van uw organisatie en duurzame inzetbaarheid van medewerkers; daar gaan we voor!

Hoe? Met de door ons ontwikkelde trainingen, opleidingen, assessments en innovatieve leeroplossingen. Wij geloven erin dat mensen zichzelf hun hele leven lang blijven ontwikkelen. Door ontwikkeling de juiste aandacht te geven kun je nóg meer bereiken. Daarom geven we samen met u vorm aan leren en ontwikkelen binnen organisaties. Om van daar uit invulling te geven aan de wensen en behoeften die daarbij horen met behulp van een uitgebreid aanbod aan assessments, opleidingen en trainingen. Zo dragen we bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

TOEKOMSTGERICHTE LEEROPLOSSINGEN OP MAAT

De sector vraagt om duurzame leeroplossingen en om een constante afstemming met de praktijk. Binnen ons eigen kenniscentrum zijn learning & development specialisten dan ook continu bezig om interventies en lesmateriaal te ontwikkelen.

Wij bieden maatwerktrajecten, standaard trainingen en opleidingen en bieden tevens assessments voor de toetsing en waardering van (vak)mensen.

SAMEN ÉÉN CENTRALE PLEK VOOR LEREN EN ONTWIKKELEN

Uw eigen TPO Academy creëren? Het helpt u om leren en ontwikkelen een wezenlijke plek in de organisatie te geven. Een plek waar opleidingen getoond worden en medewerkers een persoonlijke catalogus beheren. Ook de monitoring van voortgang van medewerkers, teams of afdelingen is vanuit uw eigen TPO Academy gemakkelijk te realiseren.

Wij zijn uw partner in leren en ontwikkelen!