Theoriecursus

  • 1 zaterdag klassikaal les
  • Examentraining
  • Gevaarherkenning
  • Lunch
  • Hoge slagingskans
  • Slechts €85,-
  • Nu 25% korting op vertoon van je studentenpas

VERSCHILLENDE MANIEREN OM JE THEORIE-EXAMEN TE HALEN

Voordat je je tussentijdse toets of je praktijkexamen mag afleggen moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Er zijn verschillende manieren om je theoriecertificaat te halen. Zo kun je een regulier examen doen, een verlengd examen of zelfs een individueel examen. Hier onder lees je wat de verschillende opties inhouden.

Theoriecursus

Heb je niet zoveel tijd om te leren of leer je het beste klassikaal? Schrijf je dan nu in voor onze theoriecursus. Met deze theoriecursus haal je in no time je theoriecertificaat.

 

Hoe haal jij je auto theorie?

Er zijn verschillende manieren om je theoriecertificaat te halen. Je kunt ervoor kiezen om een regulier theorie examen te doen, een verlengd theorie examen of een individueel theorie examen. Lees hieronder wat de verschillende opties inhouden. Benieuwd naar de kosten? Bekijk onze tarievenpagina.

Weet jij al hoe je jouw theorie examen gaat halen? Bij vragen over het succesvol afronden van een theorie examen of een advies hierover kun je altijd contact opnemen met Bruinsma.

Een regulier theorie examen
Bij een regulier examen krijg je een eigen tablet toegewezen waarop je het examen maakt. Na het invullen van je antwoord kun je door naar de volgende vraag waardoor het examen tegenwoordig nog maar 30 minuten duurt.
Een verlengd theorie examen
Een verlengd examen geeft je 15 minuten extra de tijd om het examen te maken, je krijgt oordopjes en de vragen worden voorgelezen.
Een individueel theorie examen
Als je een individueel examen aanvraagt doe je je examen in een aparte ruimte met een medewerker van het CBR, maar zijn de examenvragen en de wijze waarop ze gesteld worden hetzelfde als bij een regulier examen. Bij de verkeersvragen zal de medewerker van het CBR handmatig naar de volgende vraag gaan. Dit geeft je de mogelijkheid om toelichting bij onduidelijkheden te vragen. Dit examen wordt vooral afgenomen door leerlingen met dyslexie of leerlingen die moeite hebben met het begrijpend lezen.

Leermiddelen

Als je kiest voor zelfstudie dan kun je zelf studiemateriaal aanschaffen via onze webshop. Hier vind je alle leermiddelen met o.a. het boek, CD-ROM, online examentrainingen en oefenexamens.

Je theorie examen halen