Over Bruinsma

auto

Over Bruinsma

auto

Bruinsma

Als je een rijopleiding wilt volgen dan ben je bij Bruinsma Verkeersopleidingen aan het juiste adres. De verkeersschool bedient jaarlijks duizenden leerlingen en mag zich daarmee met trots de grootste verkeersschool van Midden-Nederland noemen.

Op 1 mei 1970 is Boudewijn Bruinsma met één auto begonnen met het geven van rijlessen aan de inwoners van Utrecht. Al snel bleek die ene leswagen niet voldoende te zijn om de toestroom van leerlingen aan te kunnen. Al snel werden er instructeurs aangetrokken om plek te bieden voor alle leerlingen. Na enkele jaren enkel autorijlessen verzorgd te hebben werd er ook een vrachtauto aangeschaft en al snel volgde er ook een setje motoren. 

Nu, meer dan 50 jaar later, zijn er meer dan 60 medewerkers in dienst en mogen er jaarlijks duizenden mensen een (extra) categorie toevoegen aan hun rijbewijs.

Transportopleider.Nl

Sinds 2019 is Bruinsma Verkeersopleidingen ook onderdeel van Transportopleider.nl.

Transportopleider is een coöperatieve vereniging met 14 actieve en betrokken partners. Met zo’n 500 medewerkers en 23 opleidingslocaties verspreid over het hele land, verzorgen we op het gebied van Code 95, vakopleidingen en middenkader management, opleidingen voor de sector Transport, Vervoer en Logistiek in heel Nederland.

Om het gezamenlijke doel ‘leven lang ontwikkelen’ mogelijk te maken binnen Transport, Vervoer en Logistiek hebben wij de TPO Academy ontwikkeld.

  • De TPO Academy is een learning management systeem (LMS) waarmee u alle leeractiviteiten en opleidingen binnen uw organisatie op één centrale plek beheert.
  • De TPO Academy biedt u een compleet aanbod aan code 95, vakopleidingen, assessments en middenkader management opleidingen aan.
  • De TPO Academy ontzorgt u in het vormgeven, organiseren, uitvoeren en monitoren van de voortgang van uw medewerkers.
  • De TPO Academy garandeert een landelijke dekking zodat u altijd een opleiding binnen uw regio beschikbaar heeft.
  • De TPO Academy geeft leren een centrale plek binnen uw organisatie.
  • De TPO Academy geeft u de mogelijkheid om op verschillende locaties in Nederland inhoudelijk dezelfde opleiding te volgen.

Daarnaast is Transportopleider uw partner in leren en ontwikkelen. Wij geven samen met u vorm aan leren en ontwikkelen binnen uw organisatie. Met door onszelf ontwikkelde trainingen, opleidingen, assessments en innovatieve leeroplossingen focussen wij op de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Onze leeroplossingen zijn gericht op de juiste afstemming met de praktijk. Binnen ons eigen kenniscentrum zijn learning & development specialisten dan ook continu bezig om interventies en lesmateriaal te ontwikkelen.

auto-icon

Aanmelden

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons