review-background

Klanten over Bruinsma Rijopleidingen

96 %
Beveelt ons aan
8,4
Gemiddelde beoordeling
2.547
Beoordelingen

Hoe was jouw ervaring?

Beoordeel ons

Abeda uit utrecht

15-09-2023

1

Aanbevelen?
Nee

slechte communicatie/geen goede instructeurs

Ik zou het niet aanraden als je in 1 jaar je rijbewijs wilt halen. Afgelopen vrijdag moest ik na andere half jaar mijn contract met bruinsma afbreken en mijn praktijkexamen annuleren. Ik heb 2 instructeurs gehad. Eerst een jaar gelest ik met Friso en het was 1 keer per maand of 1 keer per twee maanden. Bovendien reden wij in dezelfde routes en altijd in de dorpjes NIET een keer in de snelweg gereden. Ik heb paar keer voor meer lessen gevraagd maar verandert er niet zoveel. Ze hebben altijd druk. Ik moet zeggen dat ik helemaal niks heb geleerd van deze instructeur. Er wordt totaal niet met je meegedacht en bij tweede rijinstructeur werd ik eerde als kleine kind behandeld dan als volwassene. Ik heb veel van hem geleerd maar hij deed geen enkele moeite om mij op mijn gemak te laten voelen en vaak kwam hij heel bood over als ik een foutje maakte. Heirdoor werd ik behoorlijk onzeker. Ik heb bijna 5 duizend euro aan het theorie en rijlessen weggegeven en nog steeds kan ik niet afrijden en moet ik nog een keer de theorie examen doen. Nog steeds hebben ze geen tijd voor mij en ze willen dat ik nog andere half jaar met hen bezig zijn met de hoop dat na 6 jaar misschien kan ik mijn rijbewijs halen. hij heeft mij verteld dat ik nog 40 lessen moeten volgen om rijbewijs te halen! niet normaal! Bruinsma moet mijn geld voor die lessen met Friso terug betalen. Het is niet mijn probleem. Bruinsma denkt dat de geld groeit op de bomen en kan ik plukken en naar hun sturen. NOG 40 Lessen! Beste mensen Ga alstublieft naar een andere rijschool!


Rebecca uit Soesterberg

22-08-2023

10

Aanbevelen?
Ja

Als zeer prettig ervaren

Dankzij mijn rij instructeur Dennis Nijland heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Hij is een top instructeur met veel ervaring en geduld. Hij is erg duidelijk in zijn uitleg waardoor je het makkelijk oppikt.
Mijn ervaring met hem heb ik als zeer prettig ervaren. Door hem heb ik kunnen lessen in Amersfoort en heb ik mijn examen in Leusden gehad.


Diver uit Hilversum

17-08-2023

10

Aanbevelen?
Ja

Fantastisch en leuke rijschool !!

Ik ben ontzettend blij dat ik mijn motorrijbewijs heb kunnen behalen dankzij Bruinsma Rijschool! Vanaf het allereerste moment voelde ik me op mijn gemak. De instructeur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam, maar ook ontzettend leuk om mee te leren. De lessen waren altijd gestructureerd en goed gepland, en de uitleg was zo duidelijk dat ik altijd precies wist waar ik aan toe was.

Wat ik vooral waardeerde, was de feedback die ik kreeg na elke les. De instructeur nam de tijd om mijn sterke punten te benoemen en gaf constructieve suggesties voor verbetering. Dat heeft echt geholpen om mijn vertrouwen te vergroten en mijn vaardigheden te verbeteren.

En het beste van alles? Ik heb nu mijn motorrijbewijs in handen! Dat had ik nooit kunnen bereiken zonder de geweldige begeleiding van Bruinsma Rijschool. Ik kan ze niet genoeg bedanken voor hun toewijding, professionaliteit en het plezier dat ik tijdens de lessen heb gehad. Als je op zoek bent naar een rijschool met leuke instructeurs en fijne lessen, zoek dan niet verder. Bruinsma Rijschool is absoluut de beste keuze!


Nigel uit Amersfoort

05-08-2023

10

Aanbevelen?
Ja

Uitstekend van start tot eind!

Dennis heeft mij vanaf de eerste tot de laatste les altijd met een fijn gevoel de auto in én uit laten stappen. Naast dat er altijd een goede sfeer in de auto was, werd er elke week ook hard gewerkt om mijn rijden op een goed niveau te krijgen. Dankzij Dennis zijn tips, maar ook door de ruimte te krijgen om je eigen fouten in te zien en op te lossen ga ik met een veilig gevoel én een geldig rijbewijs de weg op. Nogmaals bedankt!


Maartje uit Nieuwegein

22-07-2023

9

Aanbevelen?
Ja

Super goed!

Ik heb nogal een lastige start gehad bij Bruinsma. Wegens absentie van mijn instructeur heb ik in 2 maanden tijd 4 verschillende instructeurs gehad. Voor mij werkte dit niet, maar uiteindelijk toch een vaste instructeur gekregen. Met Remo ging alles eigenlijk steeds beter, door mijn start was ik namelijk best onzeker geworden. Tijdens de rijlessen was er een goed evenwicht tussen gezelligheid en natuurlijk dingen leren. Ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald en dat heb ik zeker te danken aan Remo.


Eline uit Utrecht

20-07-2023

9

Aanbevelen?
Ja

Erg fijne begeleiding

Ik heb kort van Mimoun en vooral veel van Remo les gehad. Beide instructeurs waren erg vriendelijk, professioneel en voelden goed aan hoe ik begeleiding nodig had.

Remo bleef altijd rustig, nam de tijd om dingen duidelijk uit te leggen en was erg gezellig. Ik ben erg tevreden over de lessen die ik heb gehad en heb dankzij de goede begeleiding in één keer mijn rijbewijs behaald.


Joëlle uit Utrecht

09-07-2023

10

Aanbevelen?
Ja

Vol vertrouwen de motor op!

M’n motorrijbewijs in één keer kunnen halen bij Bruinsma, door de fijne lessen van Rogier (AVB) en Theo (AVD). Tijdens de lessen krijg je veel persoonlijke aandacht, de sfeer is relaxed en er worden voldoende feedback momenten gecreëerd. Dit zorgde ervoor dat ik altijd met vertrouwen en plezier de weg op kon!


Inge uit Utrecht

22-06-2023

9

Aanbevelen?
Ja

Hele fijne gestructureerde lessen

Dennis was een ontzettend fijne rij-instructeur. Hij kon zich goed inleven in wat ik nodig had aangezien ik redelijk onzeker was tijdens het rijden. Hij gaf fijne feedback afgewisseld met complimenten en kon alles erg duidelijk uitleggen. Al met al een hele fijne ervaring!


Sascha uit Bilthoven

22-06-2023

10

Aanbevelen?
Ja

Top

Ik ben overgestapt van een andere rijschool. Hier hele duidelijke en uitgebreiden uitleg en lessen gehad. Wat een enorm verschil!!! Bruinsma is zeker een aanrader!!


Hamza uit Voorthuizen

21-06-2023

10

Aanbevelen?
Ja

Geweldig rijschool

Nou super ontspannen gerust en veilig opgeleid met succes,, en goede resultaten.

Is een aanrader.

H.S


Kim uit Utrecht

20-06-2023

10

Aanbevelen?
Ja

In 2,5 maand mijn motorrijbewijs met een grote glimlach gehaald.

In 2,5 maand heb ik mijn motorrijbewijs A bij Bruinsma gehaald. De planning heeft mij in eerste instantie snel een eerste voorstel gedaan waardoor ik met 3 weken kon starten met mijn AVB lessen. Ook nadat mijn examen AVD verplaats was door het CBR, kreeg ik snel een ander voorstel voor een week later. Ook het inplannen van een extra les tussendoor, was geen probleem. De communicatie verliep prettig.

De AVB lessen volgende ik bij Rogier. Zijn uitleg was erg prettig en in de groep onderling hangt een fijne sfeer. Het doorlopen van álle oefeningen élke les weer, maakt dat je elke les comfortabeler wordt op de motor en je meer vertrouwen krijgt richting het examen. De lesblokken van 4 uur vielen mij dan ook erg mee. Na het halen van mijn AVB-examen ben ik gestart met de AVD lessen bij Theo. Theo geeft erg prettig les met veel opbouwende feedback en uitleg. Er is ruimte voor het maken van fouten, zolang je er maar van leert! Door zijn enthousiasme en ruimte voor humor tijdens de lessen, sloot ik deze altijd af met een grote glimlach.


Andries uit Utrecht

12-06-2023

10

Aanbevelen?
Ja

Kundig, fijn en geduldig

Na een minder prettige ervaring bij een andere rijschool, gaf het idee om weer in een lesauto te stappen me stress. Echter, vanaf de eerste les voelde het meteen al goed met Remo. Hij is in staat een relaxte sfeer in de auto te creëren, is geduldig, ontspannen, zeer kundig, communiceert op een heldere manier, en stelt je op je gemak waar nodig. Daarnaast is Remo ook gezellig, heeft humor en is oprecht betrokken met al zijn leerlingen.

Al met al kan ik Remo iedereen van harte aanbevelen als instructeur.

Bedankt Remo!


Joanne uit Zwolle

08-06-2023

10

Aanbevelen?
Ja

Positieve ervaring

Mijn AVB en AVD examen (voor motorrijbewijs) beide in één keer gehaald met hulp van rijschool Bruinsma. Dit is mede dankzij de fijne lessen, zowel de AVB als AVD lessen. Ben super goed begeleid en kreeg goede feedback. Mijn AVD rij-instructeur Theo heeft mij alle lessen gegeven en ik heb veel van hem geleerd. Hij is kritisch maar niet te streng. Hij gaf veel feedback waardoor ik de kans kreeg om mijzelf te verbeteren. Deze rijschool is echt een aanrader. Zeker in vergelijking met een andere rijschool waar ik ben gestart en geen positieve ervaring mee heb.


Frederik uit Utrecht

19-05-2023

10

Aanbevelen?
Ja

Motor-opfrisles heel nuttig

Nadat ik 2 jaar niet gereden had, en al 5 jaar niet geschakeld had, wist Theo me in slechts twee uur weer bij te spijkeren tot het niveau van klaar voor het examen. Het gevoel en het vertrouwen zijn weer terug doordat we gewoon weer aan de basis zijn gestart. Ik kan iedereen die een aantal jaar niet heeft gereden aanraden om zo'n opfrisles te nemen. Twee uur is genoeg om weer het gevoel te krijgen dat je het kunt. Meer is natuurlijk beter, maar kun je ook later inplannen nadat je alweer wat op je eigen motor gereden hebt.


Jelte uit Utrecht

16-05-2023

9

Aanbevelen?
Ja

Je moet bij Dennis zijn

Op een kundige en kalme manier rijles gegeven. Tot op het examen goede begeleiding gehad.


15 van 2547 reviews