review-background

Klanten over Bruinsma Rijopleidingen

96 %
Beveelt ons aan
8,3
Gemiddelde beoordeling
2.483
Beoordelingen

Hoe was jouw ervaring?

Beoordeel ons

Tijmen uit Bunnik

04-10-2022

9

Aanbevelen?
Ja

Fijne en rustgevende opleiding voor verkeer.

Vanaf dag 1 kwam Bruinsma al over als een fijne verkeersopleiding. En een goede instructeur (Bas Rutgers) die er voor zorgde dat ik op mijn gemak naast hem zat en dat niets gehaast hoeft zorgde voor rustgevende lessen. Als ik wat sneller wilde lessen was hij daar flexibel mee en dat was ook relaxed.


Jill-ann uit Utrecht

03-10-2022

7

Aanbevelen?
Ja

ik vind Bruinsma communicatief heel goed en de lessen waren heel leerzaam.

ik heb goed leren rijden en voel me goed voorbereid op het rijden zonder instructeur erbij. Ik heb ook veel plezier gehad tijdens de lessen, dat hielp ook heel erg mee!


Chantal uit Utrecht

28-09-2022

10

Aanbevelen?
Ja

Goede en uitstekende lessen

Lessen gehad van bas rutgers, fijne instructeur, neemt de tijd voor je en legt alles goed uit! En ook een fijn dat je je eigen bij hem op je gemak voelt want dat moet je ook krijgen!


Bart uit UTRECHT

20-09-2022

8

Aanbevelen?
Ja

Heftig maar behulpzaam

Martin is heel fanatiek, en dat kan intimiderend overkomen aan het begin. Maar zodra je hem leert te kennen snap je dat hij je echt probeert te helpen in alles wat hij doet, fijne leraar!


Emma uit Utrecht

20-09-2022

10

Aanbevelen?
Ja

Goede begeleiding gehad waardoor ik vertrouwen kreeg in het rijden.

Mijn instructeur Dennis heeft mij alles geleerd op het gebied van veiligheid in het verkeer. Ik voelde mij erg op mijn gemak en er was veel geduld. Ik heb het halen van mijn rijbewijs als erg prettig ervaren en raadt Dennis zeker als instructeur aan!


Josha uit Utrecht

19-09-2022

10

Aanbevelen?
Ja

Met zelfvertrouwen je rijexamen in

Theo is een fijne rijdocent met een persoonlijke aanpak. Zijn lessen steekt hij in met humor waardoor je minder stress ervaart in de auto. Het was altijd erg gezellig en hij liet me op een fijne manier mijn fouten inzien. Hierdoor werd ik niet onzeker over mijn rijden, maar wist ik wel hoe ik het aan moest passen. Hij heeft veel geduld en oefent gerust oefeningen net zo vaak totdat je er 100% zeker van bent. Zelfverzekerdheid over jezelf en je rijstijl staat bij hem centraal en dat is iets wat ik heel erg kon waarderen.

Bruinsma is natuurlijk een grote organisatie met veel rijinstructeurs, dus het is altijd maar net geluk hebben dat je iemand vind die goed bij je past! Zou dus aanraden bij deze organisatie om goed aan te geven waar je behoefte aan hebt, dan kan je samen op zoek naar een geschikte instructeur.


Noreen uit Utrecht

18-09-2022

9

Aanbevelen?
Ja

Erg tevreden

Ik heb les gehad van Martin en heb hem altijd ervaren als een prettige instructeur. Hij is een kundige man met oog voor de mens. Soms kon hij wat streng zijn, maar dat was altijd met het doel om je beter te maken. Dankzij dat ben ik dan ook in 1x geslaagd.


Tijn uit Utrecht

17-09-2022

10

Aanbevelen?
Ja

Topper

In 1 keer geslaagd bij Martin van Bruinsma. Topper en altijd gezellig. Effectieve lessen en ik gun iedereen een mentor zoals Martin. Hij weet ook niet dat ik deze review schrijf dus ik meen het hahaha. Echt een topper!!


Lars uit Utrecht

15-09-2022

10

Aanbevelen?
Ja

Fijne rijschool en hele fijne en goeie instructeur.

Ik heb bij bruinsma mijn rijlessen gevolgd en heb dat als zeer prettig ervaren. Ik had een hele goeie rij instructeur genaamd Martin. Een energievolle man die heel veel plezier had in het leren van alle rijkunsten aan mij. Hij wist precies wat ik nodig had en wanneer het nodig was om even wat strenger te zijn en wanneer dat niet nodig was. Dankzij hem mijn rijbewijs in 1x gehaald doordat ik helemaal goed voorbereid op het praktijkexamen kwam. Hij heeft alles er goed ingestampt wat precies nodig was om het examen in 1x te halen. Ook als ik een les niet kon of een les wilde verplaatsen dacht hij altijd goed mee. Al met al een hele fijne ervaring en is deze rijschool een echte aanrader.


Robert uit Utrecht

14-09-2022

10

Aanbevelen?
Ja

Prettige rijschool met vriendelijke en ervaren instructeur

Onder begeleiding van Floris heb ik zelfverzekerd leren rijden, wanneer ik een keer ziek was of niet kon was hij altijd begripvol en flexibel.


Lisanne uit Utrecht

14-09-2022

10

Aanbevelen?
Ja

Top

Ik had echt een top instructeur (Dennis Nijland) ik heb super veel geleerd en het examen in een keer gehaald. Zeker aan te raden!


Frank uit Maarssen

13-09-2022

10

Aanbevelen?
Ja

Ontzettend tevreden

In een korte periode m'n motorrijbewijs gehaald! De groep motorinstructeurs zijn allemaal even kundig en maken van elke les een feestje!

Mario, Rogier en Remco: ontzettend bedankt voor de goede zorgen!


Paul uit 's-gravenhage

16-08-2022

1

Aanbevelen?
Nee

Zéér slechte rijschool

Als je hen belt moet je iedere keer meerdere keren achternaam noemen zeker 4 a 5 keer en dan nog vragen ze wat wás de achternaam zei U.
Als je ze verzoekt theorie examen aan te vragen dan vergeten ze het en als je dan na ongeveer 3 weken belt zeggen ze ohja gaan we metéén regelen.
Vervolgens komt er binnen 30 minuten bericht van cbr dat je examen hebt afgezegd verzet.
Examen datum was NÍÉT aan mij bekend GEMAAKT nog aan degene die het MOÉT doen waarvoor ik betaal.
Zowel administratief als communicatie telefonisch is het ÉÉN GROTE PUINHOOP bij rijschool Bruinsma.
Zelfde slechte ervaringen vandaag wéér en het lid zijn van de BOVAG is een wassen neus stelt NÍETS VÓÓR zijn GÉÉN garanties dat het een goede rijschool is.
Vandaag moest ik ook 4 KEER achternaam zeggen en dan nog wordt er gevraagd hoe zei U dat achternaam is en ik spreek goed ABN.
Zijn gewoon met andere dingen bezig als ze je te woord staan


Joachim uit Utrecht

18-07-2022

10

Aanbevelen?
Ja

Hele goeie stapsgewijze rijopleiding

Erg goed les gehad. Goed aangepast op de behoeftes van de leerling. Zeer prettige ervaring.
Floris Rozenboom deed zelfs z'n nette schoenen aan voor het examen.
In 1 keer geslaagd!


Sabiena uit Utrecht

14-07-2022

10

Aanbevelen?
Ja

Geweldig

Ik heb mijn autorijlessen gevolgd bij Bruinsma Verkeersopleidingen en ik kan alleen maar zeggen dat ik super tevreden ben met alles. Kwalitatief goede lessen, een top instructeur ( Floris ) die veel geduld en energie in mijn lessen stak, waardoor ik elke week weer met plezier ging rijden en ook een duidelijke service vanuit de rijschool zelf. Elke week was weer een feest, met veel persoonlijke aandacht en gerichte lessen. Wat ik ook erg fijn vond was dat de rijopleiding op maat was, wat inhoud dat je dus op je eigen tempo en naar jouw leerbehoeften de lessen invuld en zo dus het beste beeld krijgt over wat je al kan en wat eventueel beter kan, ook met oog op het praktijkexamen. Ik raad Bruinsma Verkeersopleidingen zeker aan!


15 van 2483 reviews