Transport opleidingen

header vrachtauto

Transport opleidingen

transport-mobile

Transportopleidingen

Ben jij geïnteresseerd in een carrière in de transportsector, dan is het behalen van een transport rijbewijs een essentiële stap. Jij haalt elk groot rijbewijs bij Bruinsma transportopleidingen in Utrecht. Jouw specifieke wensen worden omgezet in een rijopleiding op maat. Van C1 tot LZV, je bent bij Bruinsma op het juiste adres!

Transport Rijbewijs bij Bruinsma

 • Volledige ontzorging
 • Versnelde mogelijkheden
 • Ook op zaterdag en in de avonden
 • Eigen oefenterrein
 • Breed aanbod
Aanmelden

Wat is een transport rijbewijs?

Een transport rijbewijs, ook wel bekend als het C-rijbewijs, stelt je in staat om voertuigen in de transportsector te besturen. Met dit rijbewijs mag je vrachtwagens, bakwagens en andere zware voertuigen besturen. Het is een waardevolle kwalificatie voor chauffeurs die willen werken in de logistiek, distributie, en andere transport gerelateerde functies.

Download folder

Vereisten voor het transport rijbewijs

Om in aanmerking te komen voor het transport rijbewijs, zijn er een aantal vereisten waar je aan moet voldoen:

 1. Leeftijd: Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om het transport rijbewijs te behalen.
 2. Geldig autorijbewijs: Om het transport rijbewijs te behalen, moet je in het bezit zijn van een geldig autorijbewijs (B-rijbewijs).
 3. Medische keuring: Voor het transport rijbewijs is een medische keuring verplicht. Dit houdt in dat je geschikt moet zijn om een vrachtwagen te besturen.

Mogelijkheden met het transport rijbewijs

Het behalen van het transport rijbewijs opent de deur naar diverse mogelijkheden in de transportwereld. Enkele veelvoorkomende carrièrepaden zijn:

 1. Vrachtwagenchauffeur: Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het transporteren van goederen over de weg. Dit kan zowel nationaal als internationaal zijn.
 2. Distributiechauffeur: Als distributiechauffeur werk je vaak voor een transportbedrijf dat verantwoordelijk is voor het leveren van goederen aan verschillende locaties.
 3. Speciaal transport: Met het transport rijbewijs kun je ook aan de slag in de speciaal transportsector, waarbij je bijvoorbeeld denkt aan het vervoeren van zware of bijzondere ladingen, zoals oversized goederen of gevaarlijke stoffen.

Start je transportopleiding en haal je rijbewijs bij Bruinsma in Utrecht

Neem vandaag nog contact met ons op of schrijf je direct in om meer te weten te komen over het behalen van het transport rijbewijs bij Bruinsma Transportopleidingen. We beantwoorden graag al je vragen en plannen een intakegesprek in om jouw specifieke situatie te bespreken. Bereid je voor op een succesvolle toekomst in de transportwereld met Bruinsma Transportopleidingen!

bus

Aanmelden

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons