Transportopleidingen

Banner transport

Bruinsma transportopleidingen

Elk groot rijbewijs haal je bij Bruinsma Transportopleidingen in Utrecht
Specifieke wensen van de klant worden omgezet in een rijopleiding op maat.

Vrachtwagen C of C1

Al sinds jaar en dag staat Bruinsma Verkeersopleidingen garant voor het opleiden van professionele chauffeurs voor elke transportopleiding. Je kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een offerte aanvragen voor het grote rijbewijs C als zijn kleine broertje rijbewijs C1.
Geef jezelf of een medewerker op, vraag een offerte of meer informatie aan en Bruinsma Transportopleidingen zal je vrijblijvend een advies op maat geven.

Vrachtwagen CE of LZV

Je hebt het CE rijbewijs nodig als je een aanhanger achter je vrachtwagen wilt koppelen. Bruinsma Transportopleidingen leidt jou of een medewerker in no-time op tot een volwaardig chauffeur. Je kunt het CE rijbewijs al in 3 dagen binnen hebben!
Ben je al in het bezit van een E achter C rijbewijs maar wil je nóg groter, dan moet je het LZV rijbewijs halen. Deze rijbewijscategorie kun je al in 2 dagen binnen hebben. Je lest 1 volledige dag en op dag 2 doe je al examen.

Busrijbewijs D

Iedereen die beroepsmatig op een bus wilt gaan rijden moet het busrijbewijs halen (rijbewijs D). Of het nou om een touringcar of voor openbaar vervoer is, het D rijbewijs is verplicht.
Ook kunnen wij een vereenvoudigd rijbewijstraject verzorgen voor leerlingen die niet beroepsmatig op een bus willen gaan rijden, of voor personen die onder de uitzonderingsregels vallen (brandweer, politie).

Nascholing

Naast alle praktische onderdelen kun je bij Bruinsma Verkeersopleidingen alle bijbehorende onderdelen en certificaten halen. Zowel Code95, M1, M2, M3 als HNR, Schade preventief en Digitale Tachograaf. Ook kunnen wij je helpen met het aanvragen van subsidie.
Vraag gratis en vrijblijvend een advies op maat aan voor jezelf of één van je collega’s. Wij helpen je graag met de opleiding!

Wacht niet langer, start vandaag nog met je Transport Rijbewijs bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw eerste rijles eenvoudig online! Begin vandaag nog aan je Transport rijbewijs met een van onze scherp geprijsde prijzen! Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of wil je weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten? Neem contact op voor meer informatie!

bus

Aanmelden

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons