Scooter rijbewijs

header scooter

Scooter rijbewijs

scooter-mobile

Scooter Rijbewijs

IN 1 DAG JE SCOOTERRIJBEWIJS!

Je begint de dagcursus op ons oefenterrein aan de 2e Daalsedijk in Utrecht. Na een korte instructie en kennismaking met de scooter ga je samen met de instructeur het examengebied in. Hier leer je hoe je veilig door het verkeer kunt bewegen en zal de instructeur vertellen waar je tijdens het examen allemaal op moet letten. Voordat je een dagcursus af kunt spreken heb je uiteraard wel je theoriecertificaat nodig. Zonder theorie mag je namelijk niet deelnemen aan het examen. Al na 1 dag ga je op je eigen scooter naar je sportclub, school, werk of vrienden.

Scooter Rijbewijs bij Bruinsma

  • Veiligheid voorop
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Dagcursus
Aanmelden

Informatie over het scooterrijbewijs

Ga je voor zekerheid? Koop dan voor slechts €70 examengarantie erbij (alleen i.c.m. dagcursus). Mocht je dan onverhoopt zakken, dan betalen wij jouw herexamen. Schrijf je in voor een dagcursus en begin ’s ochtends met rijlessen en slaag diezelfde middag nog!

Theoriecertificaat

Voordat je mag deelnemen aan een praktijkdag moet je in het bezit zijn van zowel een geldig theoriecertificaat als een geldig identificatiebewijs. Dit kan een paspoort of ID-kaart zijn. Kopietjes worden niet geaccepteerd door het CBR. Ben je je legitimatiebewijs kwijt, is deze verlopen, kapot of heb je er geen één? Dan is het noodzaak deze aan te vragen bij het gemeentehuis.

Wacht niet langer, start vandaag nog met Scooter rijles bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw eerste rijles eenvoudig online! Begin vandaag nog aan je Scooter rijbewijs met een van onze scherp geprijsde pakketten! Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of wil je weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten? Neem contact op voor meer informatie!

scooter-icon

Aanmelden

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons