Aanhanger rijbewijs

header aanhanger

Aanhanger rijbewijs

aanhanger-min

Aanhanger Rijbewijs

Aanhanger rijbewijs BE

Iedereen die in het bezit is van een autorijbewijs kan een aanhanger (E achter B) rijbewijs halen. Je hebt dit rijbewijs vaak nodig als je met een caravan, paardentrailer, aanhanger of trailer wil rijden.

Tijdens onze (halve) dagcursus ga je samen met onze instructeur de openbare weg op. Hij leert je veilig met de aanhanger door het verkeer te bewegen. Daarnaast zul je ook leren achteruit te rijden, achteruit te draaien, aan- en af te koppelen en leer je de kentekenpapieren van zowel de auto als de aanhanger te lezen.

De dag wordt afgesloten met een CBR examen. Aan het begin van het examen zal de examinator je enkele vragen stellen over de kentekenpapieren en wil hij zien of je goed kunt aankoppelen. Na een rit van ca. 35 minuten koppel je de aanhanger weer af en krijg je de uitslag.

Aanhanger Rijbewijs bij Bruinsma

  • Fulltime BE instructeurs
  • Rijden in een automaat
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 1 op 1 les
Aanmelden

Wacht niet langer, start vandaag nog met Aanhanger rijles bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw eerste rijles eenvoudig online! Begin vandaag nog aan je Aanhanger rijbewijs met een van onze scherp geprijsde pakketten! Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of wil je weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten? Neem contact op voor meer informatie! 

aanhanger-icon

Aanmelden

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons