Zakelijk

Banner aanhanger zakelijk

Zakelijk

Aanhangerrijbewijs BE

Voor veel beroepen moet je regelmatig met een aanhanger rijden. Er is een grote kans dat je hier een be rijbewijs (aanhangerrijbewijs) voor nodig hebt.

Dagindeling

Tijdens onze (halve) dagcursus ga je samen met onze instructeur de openbare weg op. Hij leert je veilig met de aanhanger door het verkeer te bewegen. Daarnaast zul je ook leren achteruit te rijden, achteruit te draaien, aan- en af te koppelen en leer je de kentekenpapieren van zowel de auto als de aanhanger te lezen.

De dag wordt afgesloten met een cbr examen. Aan het begin van het examen zal de examinator je enkele vragen stellen over de kentekenpapieren en wil hij zien of je goed kunt aankoppelen. Na een rit van ca. 35 minuten koppel je de aanhanger weer af en krijg je de uitslag. De volgende dag kun je op het gemeentehuis je aanhangerrijbewijs aanvragen.

Rijtest

Om in aanmerking te komen voor examengarantie is het nemen van een rijtest verplicht. Tijdens deze rijtest ga je samen met onze instructeur kijken of je het aanhangerrijbewijs in een halve- of hele dagcursus zou kunnen halen. Als je na de rijtest het advies van de instructeur opvolgt, heb je examengarantie. Dit houdt in dat indien je onverhoopt zakt, wij eenmalig het herexamen betalen. De kosten van deze rijtest zijn slechts €68 excl. BTW.

Tarieven

Rijtest (verplicht voor gratis examengarantie) €68,00  
1/2 dagopleiding BE met aansluitend praktijkexamen €565,00
  • 4 rijlessen a 60 minuten en examenbegeleiding
  • CBR Leges
Dagopleding BE met aansluitend praktijk examen €759,00
  • 7 rijlessen a 60 minuten en examenbegeleiding
  • CBR Leges
Losse lesuren a 60 minuten €68,00  
Officieel praktijk herexamen €325,00
  • CBR Leges
  • Examen begeleiding

Tarieven 2024 (prijswijzigingen voorbehouden).  

Eenmalige kosten:

Bij inschrijving wordt eenmalig €29,50 aan administratie- en inschrijfkosten in rekening gebracht. Alle tarieven zijn excl. BTW. 

Wacht niet langer, start vandaag nog met Aanhanger rijles bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw eerste rijles eenvoudig online! Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Neem contact op voor meer informatie!

aanhanger-icon

Aanmelden

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons