Werken bij Bruinsma

Werken bij Bruinsma

Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarbij geen één dag hetzelfde is, waarbij je deel uitmaakt van een leuke en hechte groep collega’s en waarbij je hoofdzakelijk met jonge kandidaten op pad bent? Zie je een uitdaging in het opleiden van verkeersveilige bestuurders? Dan ben jij degene die wij zoeken en dan is Bruinsma Verkeersopleidingen dé plek voor jou!

Het maakt niet uit of je nog niet in het bezit bent van de vereiste bevoegdheid. Je start al in loondienst en je wordt door ons opgeleid tot volwaardige rijinstructeur. Heb je al wel de vereiste bevoegdheid? Des te beter!

Wij zijn doorlopend op zoek naar versterking van ons team. Je ontvangt vanaf je eerste werkdag een marktconform salaris. Doordat wij opleidingen verzorgen voor alle rijbewijscategorieën zijn er ook voldoende doorgroeimogelijkheden.

Spreekt dit jou aan én woon je binnen een straal van 25 kilometer van Utrecht centrum? Stuur dan je motivatiebrief inclusief CV naar frank.hoornenborg@bruinsma.nl t.a.v. Frank Hoornenborg.

Wellicht tot snel!


{{ $root.dataPagination.count }} van {{ $root.dataPagination.total }} vacatures

Filter resultaten