Aanhanger rijbewijs lesmethode

Banner theorie

Aanhanger rijbewijs lesmethode

Haal je aanhanger rijbewijs BE bij Bruinsma Verkeersopleidingen in Utrecht. Wij bieden zowel een halve dagopleiding als één dag opleiding aan. Dit is inclusief meerdere rijlessen van 60 minuten en het CBR-praktijkexamen. Benieuwd naar hoe een dagopleiding eruitziet bij Bruinsma?

BE rijbewijs aanhanger halen in één (halve) dag

Tijdens onze (halve) dagcursus ga je samen met onze instructeur de openbare weg op. Hij leert je veilig met de aanhanger door het verkeer te bewegen. Daarnaast zul je ook leren achteruit te rijden, achteruit te draaien, aan- en af te koppelen en leer je de kentekenpapieren van zowel de auto als de aanhanger te lezen.

De dag wordt afgesloten met een CBR-examen. Aan het begin van het examen zal de examinator je enkele vragen stellen over de kentekenpapieren en wil hij zien of je goed kunt aankoppelen. Na een rit van ca. 35 minuten koppel je de aanhanger weer af en krijg je de uitslag. De volgende dag kun je op het gemeentehuis je aanhangerrijbewijs aanvragen.

Kosten rijbewijs BE

Bij Bruinsma Verkeersopleidingen in Utrecht behaal jij jouw aanhanger rijbewijs binnen één dag! Benieuwd naar onze pakketten en tarieven? Bekijk hier de pakketten en tarieven voor het BE rijbewijs.

BE rijbewijs halen bij Bruinsma in Utrecht

Wacht niet langer, start vandaag nog met aanhanger rijles bij Bruinsma Verkeersopleidingen in Utrecht én haal binnen één of zelfs een halve dag jouw aanhanger rijbewijs! Meld je vandaag nog aan voor jouw aanhangerrijbewijs.

aanhanger-icon

Aanmelden

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons