CE Rijbewijs

CE Rijbewijs

Voor wie is het CE rijbewijs?

Chauffeurs die met de combinatie vrachtwagen met aanhanger of trekker met oplegger willen rijden, moeten naast de Code95 ook het rijbewijs CE halen. Je moet uiteraard eerst in het bezit zijn van een rijbewijs C voordat je aan CE deel mag nemen. Je hoeft enkel een medische keuring en praktijkexamen afleggen. De opleiding wordt in overleg ingepland. Je wordt door onze instructeurs optimaal voorbereidt op de examens.

Onderdeel 1: Medische Keuring

Omdat je een groot rijbewijs wil halen, is een medische keuring wettelijk verplicht. Bruinsma biedt elke 3 weken de gelegenheid om je door een gecertificeerde keuringsarts te laten keuren.

Onderdeel 2: Praktijk

  • Rijtest om een opleiding op maat te kunnen adviseren beginnen we met een rijtest. De instructeur gaat kijken in hoeveel lessen je jouw rijbewijs kunt behalen.
  • Rijopleiding CE
  • Praktijkexamen

Wacht niet langer, start vandaag nog met je Transport Rijbewijs bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw eerste rijles eenvoudig online! Begin vandaag nog aan je Transport rijbewijs met een van onze scherp geprijsde prijzen! Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of wil je weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten? Neem contact op voor meer informatie!

info

Meer info?

Neem contact met ons

bus

Aanmelden

Maak direct een afspraak