C1E rijbewijs

Banner c1e

C1E rijbewijs

Wil je een kleine vrachtwagen met aanhanger besturen? Dan moet je in het bezit zijn van het C1E rijbewijs. Bij Bruinsma Verkeersopleidingen helpen we je graag bij het behalen van je C1E rijbewijs. Met een C1E rijbewijs ben je bevoegd om combinaties van een lichte vrachtwagen met een aanhanger te besturen.

Wat is het C1E rijbewijs?

Het C1E rijbewijs is een uitbreiding op het reguliere C1 rijbewijs en stelt je in staat om vrachtwagens met een aanhanger te besturen. Met een C1E rijbewijs kun je combinaties besturen waarbij de totale massa van de vrachtwagen en aanhanger boven de 3.500 kilogram uitkomt. Dit bied je de mogelijkheid om met grotere voertuigen te rijden en meer lading te vervoeren.

Vereisten voor het C1E rijbewijs

  • Je bent in het bezit van een C1 rijbewijs of een C rijbewijs;
  • Je moet een medische keuring bij een Arboarts ondergaan. Deze is drie jaar geldig. Omdat je een groot rijbewijs wil halen, is een medische keuring wettelijk verplicht. Bruinsma biedt elke 2 weken de gelegenheid om je door een gecertificeerde keuringsarts te laten keuren;
  • Aanvullend op de medische keuring, moet je een gezondheidsverklaring invullen.
  • Je moet het praktijkexamen succesvol hebben afgerond.

Schrijf je vandaag nog in voor onze C1E Rijopleiding

Wil je je rijvaardigheden uitbreiden en je C1E rijbewijs behalen? Schrijf je vandaag nog in voor onze C1E rijopleiding bij Bruinsma Verkeersopleidingen in Utrecht. Met behulp van onze professionele instructeurs en moderne lesvoertuigen zorgen we voor een gedegen en plezierige leerervaring. Neem contact met ons op voor meer informatie of meld je direct aan via onze website.

bus

Aanmelden

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons