Direct inschrijven auto

Direct inschrijven auto

Direct inschrijven auto rijbewijs

Wacht niet langer, start vandaag nog met Auto rijles bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw eerste rijles eenvoudig online! Begin vandaag nog aan je Auto rijbewijs met een van onze scherp geprijsde pakketten! Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt?

HET RIJBEWIJS, WAT KUN JE DAARMEE?

Kun je niet wachten om zelf achter het stuur plaats te nemen en in een auto rond te kunnen toeren? Met een Rijbewijs B op zak kan dat! Dit roze pasje geeft je de bevoegdheid om in een auto te rijden van maximaal 3.500 Kg. Daarnaast laat het zien dat je over voldoende kennis en vaardigheden beschikt om in een auto veilig deel te nemen aan het verkeer. Maar de mogelijkheden van een Rijbewijs B stoppen hier nog niet, je kunt er veel meer mee!

MEER DAN ALLEEN AUTORIJDEN MET EEN RIJBEWIJS B

Wanneer je in het bezit bent van je Rijbewijs B, mag je naast een personenauto ook met een bromfiets of scooter de weg op. Dit geldt ook voor bestelauto’s en busjes van maximaal 3.500 Kg en met maximaal 8 zitplaatsen (exclusief die van de bestuurder). Tot slot mag je met je Rijbewijs B met een aanhanger of oplegger van maximaal 750 Kg rijden. Let er wel op dat het gewicht van de auto en de aanhanger samen niet meer dan 3.500 Kg mag zijn. Met je Rijbewijs B kun je dus meer dan alleen autorijden, wil je ons beter leren kennen? Kies dan voor de gratis rijtest! Of wil je weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten? Neem contact op voor meer informatie!

info

Meer info?

Neem contact met ons

auto-icon

Aanmelden

Maak direct een afspraak