Meet the Team

Banner team

Meet the Team

Achmed

Dag allemaal,

Mijn naam is Achmed en ik ben alweer bijna 15 jaar in dienst als rijinstructeur bij Bruinsma Verkeersopleidingen. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig door te hardlopen of te zwemmen. Daarnaast kijk ik graag voetbal en ben ik graag op pad met mijn kinderen. Wat ik het leukste vind aan het geven van rijlessen is dat je met ontzettend veel verschillende persoonlijkheden te maken hebt. Dit maakt het vak van rijinstructeur het leukst! Hopelijk tot snel!

Andre

Hoi,

Mijn naam is André en ik ben 59 jaar. Ik ben nu 5 jaar rijinstructeur en daarvoor was ik hypotheekadviseur en ik heb dus veel mensenkennis opgebouwd. Elke dag ga ik wel een uurtje wandelen, paar keer hardlopen en af en toe golfen om gezond te blijven. In de auto ben ik vrij relaxt en leerlingen mogen fouten maken (we hebben tenslotte een L op het dak)  want daar leer je van. Het leukste is dat jij begint met 0,0 ervaring en eindigt met je rijbewijs en dat je veilig door het verkeer gaat. Ik zie je binnenkort, groet André. 

Cees

Goedendag (wellicht) toekomstige leerling!

Mijn naam is Cees en ben nu alweer zo’n 6 jaar in dienst bij Bruinsma Verkeersopleidingen. In deze 4 jaar ben ik erachter gekomen dat de diversiteit van leerlingen in Utrecht en omstreken enorm is. Het leukste aan rijles geven vind ik de vorderingen die je in een leerling ziet. Je leidt iemand op van niets, tot iets. Tijdens de eerste les zitten sommige leerlingen zeer gespannen in de auto, en als je dan ziet ontdooien tijdens de volgende lessen, dan is dat waar je het voor doet! In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om de zon op te zoeken in Italië of de sneeuw in Oostenrijk. In het weekend ben ik vaak langs de zijlijn te vinden bij voetbalwedstrijden van mijn beide zoons. Tot snel!

Dennis

Hi allemaal,

Ik ben Dennis, vader van drie en een echte voetballiefhebber. In het weekend ben ik met mijn kinderen in de weer of kun je me op een darttoernooi vinden. Tijdens mijn vakanties reis ik graag met mijn vrouw en kinderen door heel Europa om leuke plekken te ontdekken. Het liefst gaan we elke keer ergens anders heen. Het mooiste vind ik dat het werk als rijinstructeur dankbaar werk is. Je doet je best om een goede band met je leerling te creëren en zo maak je enorm veel “vrienden voor even”. Ik zie je snel!

Ellen

Hoihoi,

Mijn naam is Ellen en ben 33 jaar. Ik ben geboren en getogen in de Betuwe maar woon nu al enkele jaren met mijn vriend in Utrecht waar ik het prima naar m’n zin heb. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken. Vooral tijdens vakanties vind ik het heerlijk om niets te doen en me te verdiepen in een goed boek. Naast een fan van zonvakanties ben ik ook een stedenhopper en wil ik graag alle belangrijke steden in mijn leven een keer gezien hebben. Het leukste van rijles geven vind ik het overbrengen van je kennis. Daarnaast is de doelgroep natuurlijk ook geweldig. Je krijgt te maken met zoveel verschillende persoonlijkheden. Hopelijk tot snel!

Floris

Ik ben Floris Rozeboom, 30 jaar en ik woon in Utrecht. Ik ben een ontzettende kletskous en ik vertel je soms tijdens de les wat over onze stad of andere leuke dingen. Wat ik naast mijn werk doe? Voetbaltraining geven aan kinderen met een beperking, fotograferen, met vrienden naar een festival of fitnessen!

Waarom ik instructeur ben geworden? Omdat ik een bijdrage wil leveren aan een veiliger verkeer. Daarnaast vind ik het erg interessant om de ontwikkeling te zien van leerlingen, van een onervaren leerling naar een bewuste en zelfstandige bestuurder.  

Zie ik je binnenkort in de leswagen? 

George

Hi allemaal, 

Mijn naam is George en werk alweer 8 jaar bij Bruinsma Verkeersopleidingen als rijinstructeur op de personenauto. Wat dit werk voor mij zo leuk maakt is dat je in een relatief korte tijd een leerling ziet groeien in zijn of haar kunnen. Soms zie je een leerling al trillend en zwetend de auto instappen en dan is het de kunst om hem of haar zo snel mogelijk op het gemak te laten voelen. In mijn vrije tijd zet ik de auto aan de kant en stap op mijn fiets. Ik ben momenteel hard aan het trainen om de Alpe D’huzes te fietsen. Daarnaast kun je me ook vinden op het voetbalveld waar ik les geef aan de B-junioren. Groeten, George

Iris

Hey hallo!

Ik ben Iris en werk nu een jaar bij Bruinsma als instructeur voor de categorie B. Ik ben echt een zomerliefhebber. Zon-zee-strand, mooi weer…ik ben er gek op! In m’n vrije tijd doe ik aan korfbal en ga ik graag uit eten of naar de bioscoop en loop ik ook graag buiten met m’n hond. Het leukste aan rijles geven vind ik het contact met de leerlingen. Het is cliché maar het is echt het leukste wat er is! Hopelijk tot snel!

Kees

Hallo,

Ik ben Kees: voetbalsupporter pur sang, wielrenner en al 23 jaar rijinstructeur. In mijn vrije tijd vind je me in het stadion van mijn favoriete voetbalclub of in een restaurant. Het leukste aan rijles geven vind ik de diversiteit aan leerlingen die je in de auto krijgt. Van compleet krankzinnig tot hoogbegaafd en alles wat er tussenin zit en alles heeft z’n charme. Tot gauw!

Maurice

Hoi toekomstige of al bestaande leerling van onze rijschool,

Mijn naam is Maurice ten Wolde, op het moment (augustus 2022) dat ik dit stukje schrijf 44 jaar oud. Sinds juni 2015 ben ik werkzaam bij Bruinsma Verkeersopleidingen. Ik geef twee dagen in de week autorijles en twee dagen per week ben ik werkzaam als planner op de motorafdeling. Daarnaast geef ik ook nog eens per drie weken theoriecursus aan leerlingen die hun autorijbewijs willen halen. Kortom, ik vind dat ik een behoorlijk afwisselende baan heb.

Een klein beetje over mijn privéleven wil ik ook nog wel vertellen. Ik ben getrouwd sinds 2011 en woon met mijn gezin in Tricht. (een klein dorp midden in de prachtige Betuwe) In mijn vrije tijd ben ik nu voornamelijk druk met onze zoon, die inmiddels bijna 2 jaar oud is. Binnenkort hopen wij ons tweede kind te mogen verwelkomen, dus heel vrije tijd zal er dan vast niet meer over zijn.

De vrije tijd, die ik heb, besteed ik aan wandelen (twee keer de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen) en aan eten, in de breedste zin van het woord. Ik kook graag, maar maak er soms te weinig tijd voor. Uiteten gaan met vrienden en/of mijn vrouw vind ik heerlijk, barbecueën met vrienden in de tuin is ook een goed tijdverdrijf. Een glas bier of wijn mag dan niet ontbreken en voor een goede single malt whisky ben ik ook altijd in. Qua vakantie in eigen land is Terschelling favoriet en Italië is mijn favoriete Europese bestemming.  

Hopelijk tot snel.

Melchior

Hallo toekomstig bestuurders,

Ik ben Melchior van Ginkel en misschien ben ik binnenkort wel jouw rijinstructeur. Naast het lesgeven in de auto ben ik veel bezig met voetbal en in het weekend kan je mij dan ook vinden in het stadion van mijn club. Het leukste aan mijn vak als instructeur vind ik het opleiden van begin tot eind. De eerste stappen in de auto tot het afrijden bij het CBR, om daarna die blijheid te zien na het woordje 'geslaagd'. Tot gauw in de lesauto!

Remo

Ik ben Remo, woon in Vianen en maak deel uit van het fijne team instructeurs voor het B-rijbewijs. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn klassieke auto’s, hetzij rijden of sleutelen. Als ik hier niet mee bezig ben dan besteed ik tijd aan modelbouw; ook daar staat de (klassieke) auto centraal. Ondertussen luister ik dan naar muziek uit de 60s of 70s, uit een stereo uit alweer vervlogen tijden. Ben ik oud en stoffig? Welnee, ik hou van een gezellige en ongedwongen sfeer in de auto en onderwijl breng ik je de kneepjes van het autorijden bij. Dat is het leuke van mijn vak: van jou een veilige automobilist(e) maken die ik hopelijk een keer tegenkom op de weg!

Roy

Hallo aspirant weggebruikers!

Ik ben Roy en alweer ruim vijf jaar in dienst bij één van de gezelligste rijscholen van Nederland. Het leukst aan mijn baan als rijinstructeur vind ik om leerlingen op te leiden van begin tot eind en hun vooruitgang te zien tot het praktijkexamen. Een goede samenwerking is daarvoor heel belangrijk. Samen gaan we voor een goed resultaat op jouw praktijkexamen om het felbegeerde rijbewijs te halen! In mijn vrije tijd drum ik, wandel ik en rij ik graag in mijn auto. Misschien tot ziens in de Bruinsma auto.

Stefanie

Mijn naam is Stefanie en ik geef autorijles bij Bruinsma. Naast het geven van autorijles fotografeer ik paardensport en ga ik graag een weekendje weg. Het mooiste aan autorijles geven vind ik het meegeven van de kennis die iemand nodig heeft om veilig en zelfstandig de weg op te kunnen. Ik kijk ernaar uit om je in mijn lesauto te ontvangen en er samen voor te zorgen dat jij je rijbewijs gaat halen. Tot snel!

auto-icon

Aanmelden

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons