Theorie auto

Header-theorie-3

Theorie auto

Verschillende manieren om je theorie examen te halen

Voordat je je tussentijdse toets of je praktijkexamen mag afleggen moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Er zijn verschillende manieren om je theoriecertificaat te halen. Zo kun je een regulier examen doen, een verlengd examen of zelfs een individueel examen. Hier onder lees je wat de verschillende opties inhouden.

 

Hoe haal jij je Auto Theorie Examen?

Er zijn verschillende manieren om je theoriecertificaat te halen. Je kunt ervoor kiezen om een regulier theorie examen te doen, een verlengd theorie examen of een individueel theorie examen. Lees hieronder wat de verschillende opties inhouden.

Een regulier Auto Theorie Examen

Bij een regulier examen krijg je een eigen tablet toegewezen waarop je het examen maakt. Na het invullen van je antwoord kun je door naar de volgende vraag waardoor het examen tegenwoordig nog maar 30 minuten duurt.

Een verlengd Auto Theorie Examen

Een verlengd examen geeft je 15 minuten extra de tijd om het examen te maken, je krijgt oordopjes en de vragen worden voorgelezen.

Een regulier Auto Theorie Examen

Als je een individueel examen aanvraagt doe je je examen in een aparte ruimte met een medewerker van het CBR, maar zijn de examenvragen en de wijze waarop ze gesteld worden hetzelfde als bij een regulier examen. Bij de verkeersvragen zal de medewerker van het CBR handmatig naar de volgende vraag gaan. Dit geeft je de mogelijkheid om toelichting bij onduidelijkheden te vragen. Dit examen wordt vooral afgenomen door leerlingen met dyslexie of leerlingen die moeite hebben met het begrijpend lezen.

Wacht niet langer, start vandaag nog met Auto rijles bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw eerste rijles eenvoudig online! Begin vandaag nog aan je Auto rijbewijs met een van onze scherp geprijsde pakketten! Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of wil je weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten? Neem contact op voor meer informatie!

info

Meer info?

Neem contact met ons

auto-icon

Aanmelden

Maak direct een afspraak