Rijvaardigheidstraining

Banner rijvaardigheidstraining

Rijvaardigheidstraining

Camperrijvaardigheid

Ben jij NKC-lid en wil je jouw camperrijvaardigheid verbeteren? Doe dan mee aan deze speciale training die ontwikkeld is door de NKC en de BOVAG. Verbeter op één dag alle essentiële technieken en ga daarna met nog meer zelfvertrouwen met jouw camper de weg op.

Tijdens deze speciaal voor de camperaar ontwikkelde training leer je veertien handelingen en komen diverse tests aan de orde. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Inparkeren, obstakels ontwijken, breedte en hoogte inschatten voor takken en bruggen, werking technologie (sensoren).
  • Ogen- , reactie- en verkeerstest.
  • Tips voor schadepreventie (zoals het voorkomen van hagelschade).

De enige training die 100% op de camperaar gericht is!

Training: €329 per camper

Deze zeer complete training kost €329 per camper. Een bedrag dat je bovendien kunt terugverdienen. Want slaag je voor de training, dan krijg je vijf jaar lang maar liefst 10% korting op de jaarpremie van de NKC Camperverzekering!

Tarieven 2024 (prijswijzigingen voorbehouden). 

Wat is het NKC?

De NKC is hét consumentenplatform voor de (Europese) camperliefhebber! De NKC informeert en inspireert camperliefhebbers en brengt hen met elkaar in contact. Ook koesteren en ontzorgen ze leden/camperaars en verbreden ze de (Europese) aanhang met nieuwe doelgroepen. Op deze manier speelt de NKC in op de vele veranderingen horend bij het huidig tijdsgewricht en behoeften die (jongere) generaties stellen aan de diversiteit en professionaliteit van een moderne consumentenvereniging. 

camper-icon

Aanmelden

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons