Cadeaubon motor

Geef een cadeaubon!

Er is altijd wel een reden om iemand een cadeaubon van Bruinsma verkeersopleidingen te geven.

Vraag hieronder een cadeaubon aan voor onze proefles motorrijden: een Try The Bike. De ontvanger krijgt 2 uur motorrijles op ons oefenterrein waar wij de basisvaardigheden van het motorrijden aan zullen leren. We gaan eerst kijken naar de eventuele ervaring die hij/zij al heeft en passen daar de les op aan.

De kosten van deze Try The Bike zijn slechts €70! Het ideale cadeau voor iedereen, ongeacht de leeftijd!

Nadat u uw cadeaubon heeft aangevraagd zullen wij deze aanmaken en samen met de factuur opsturen naar het door u opgegeven postadres.

Wacht niet langer, start vandaag nog met Motor rijles bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw eerste rijles eenvoudig online! Begin vandaag nog aan je Motor rijbewijs met een van onze scherp geprijsde pakketten! Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of wil je weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten? Neem contact op voor meer informatie!

Ons hoofdkantoor is gevestigd aan het Herculesplein 221 in Utrecht. Wij zitten in stadion Galgenwaard naast de hoofdingang. Wij zijn met zowel de auto als openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Kijk voor het openbaar vervoer op www.9292.nl en plan je reis.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Lestijden

Onze rijlessen worden doordeweeks tussen 07.00 en 22.00 uur ingepland. Tevens lessen we op zaterdagen en soms ook op zondagen.