Meet the team!

Banner team

Meet The Team

Bij Bruinsma Verkeersopleidingen werken alleen enthousiaste en ervaren motorinstructeurs, met andere woorden: motorliefhebbers pur sang! Ons motorteam is een hecht, persoonlijk, ervaren en professioneel team. Wij zullen onze passie en ervaringen met je delen en op je over proberen te brengen.

Eric

Ik ben Eric en ben sinds 2005 rijinstructeur. Na enkele jaren autorijles gegeven te hebben ben ik overgestapt op de motorinstructie. Ik rijd zelf al sinds mijn 20e motor. Dat is inmiddels alweer 30+ jaar. In mijn vrije tijd maak ik regelmatig tochten naar de Veluwe met een korte overstap naar Duitsland. Het leukste aan rijles geven vind ik het delen van mijn passie met nieuwe motorrijders. Het leuke is om van je hobby je werk te maken en dat is gelukt! Rijdt zelf: Honda CB600

Maurice

Hoi toekomstige of al bestaande leerling van onze rijschool,

Mijn naam is Maurice ten Wolde, op het moment (augustus 2022) dat ik dit stukje schrijf 44 jaar oud. Sinds juni 2015 ben ik werkzaam bij Bruinsma Verkeersopleidingen. Ik geef twee dagen in de week autorijles en twee dagen per week ben ik werkzaam als planner op de motorafdeling. Daarnaast geef ik ook nog eens per drie weken theoriecursus aan leerlingen die hun autorijbewijs willen halen. Kortom, ik vind dat ik een behoorlijk afwisselende baan heb.

Een klein beetje over mijn privéleven wil ik ook nog wel vertellen. Ik ben getrouwd sinds 2011 en woon met mijn gezin in Tricht. (een klein dorp midden in de prachtige Betuwe) In mijn vrije tijd ben ik nu voornamelijk druk met onze zoon, die inmiddels bijna 2 jaar oud is. Binnenkort hopen wij ons tweede kind te mogen verwelkomen, dus heel vrije tijd zal er dan vast niet meer over zijn.

De vrije tijd, die ik heb, besteed ik aan wandelen (twee keer de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen) en aan eten, in de breedste zin van het woord. Ik kook graag, maar maak er soms te weinig tijd voor. Uiteten gaan met vrienden en/of mijn vrouw vind ik heerlijk, barbecueën met vrienden in de tuin is ook een goed tijdverdrijf. Een glas bier of wijn mag dan niet ontbreken en voor een goede single malt whisky ben ik ook altijd in. Qua vakantie in eigen land is Terschelling favoriet en Italië is mijn favoriete Europese bestemming.  

Hopelijk tot snel.

Mario 

Sinds ik in 2009 mijn motorrijbewijs bij Bruinsma Verkeersopleidingen heb gehaald ben ik verslaafd geraakt aan het motorrijden. Tijdens mijn rijopleiding heb ik gemerkt hoe leuk het lesgeven kon zijn en heb ik mijn baan in de IT opgezegd en ben ik rijinstructeur geworden. Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van deze switch. Sinds deze tijd vermaak ik me nog elke dag. In mijn vrije tijd ben ik vooral veel met mijn drie kinderen op pad. Om de drukte van het gezinsleven soms te ontvluchten heb ik een BMW GS die mij overal naartoe brengt. Staat bekend om: zijn strakke uitleg. Rijdt zelf: BMW GS

Rene 

Hallo allemaal! Ik ben Rene Schouten en al sinds jaar en dag een fervent motorrijder. Na enkele jaren autorijles gegeven te hebben werd het tijd voor iets nieuws en ben ik me gaan focussen op het verzorgen van motorrijlessen. Het leukste aan het geven van motorrijles is dat alle leerlingen gemotiveerd en enthousiast zijn. Het is tenslotte een hobbyrijbewijs! Ik ga meerdere malen per jaar met vrienden motorritten maken in binnen en buitenland. Vooral Duitsland is mijn favoriet. Staat bekend om: zijn enthousiasme. Rijdt zelf: BMW R1150RT

Rene-Schouten-op-de-motor

Rogier 

Al sinds 2012 ben ik bij Bruinsma Verkeersopleidingen in dienst. Net als vele van mijn collega’s ben ik begonnen als autoinstructeur en ben ik daarna motorinstructeur geworden. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden op pad naar festivals. Staat bekend om z’n vrolijke humeur. Rijdt zelf: Yamaha Super Tenere.

Rogier

Tico 

Mijn naam is Tico Blokhuis en ik ben alweer sinds 1990 werkzaam bij Bruinsma Verkeersopleidingen. Van jaren heb ik de langste tijd motorrijlessen gegeven en heb veel zien veranderen. Denk hierbij aan de invoering van het examen voertuigbeheersing, de theorie en de laatste wijziging: het stapsgewijs je motorrijbewijs halen voor jongeren. Elk jaar ga ik met mijn partner 3 weken op motorvakantie door heel Europa en ga ik geregeld richting het noorden. Zo zie je nog eens wat van de wereld en ontmoet je steeds meer bikers! Dit familiegevoel is één van de aspecten die motorrijden zo leuk maakt! Staat bekend om: zijn rust en jarenlange ervaring Rijdt zelf: KTM 1190

Jan 

Goedendag! Ik ben Jan en je kan sinds 2017 via mij je motorrijbewijs halen bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Naast het geven van motorrijles geef ik net als Erik ook voortgezette motorrijopleidingen. Zoals je bij veel motorinstructeurs ziet, hebben we echt van onze hobby ons werk gemaakt. Het geeft een fantastisch gevoel om een stijgende lijn in de leercurve van een leerling te zien en de leerling te zien glunderen na het slagen van het praktijkexamen verkeersdeelname. Het werk geeft ontzettend veel voldoening en dat maakt het fantastisch! Zelf rijd ik een BMW GS1250 Adventure en volg ik met een Honda ST1300 Pan European.

Erik 

Hey hallo! Mijn naam is Erik. Na enkele jaren auto- en motorrijles gegeven te hebben bij een andere rijschool werk ik inmiddels alweer sinds 2019 met veel plezier bij Bruinsma. Naast het geven van reguliere motorrijlessen geef ik o.a. ook nog voortgezette rijopleidingen. Het leukste aan het geven van motorrijlessen is dat je zo veel verschillende leerlingen voor je ziet rijden die allemaal een ander verhaal hebben. Het motorrijbewijs is vaak een hobby-rijbewijs dus de motivatie en enthousiasme van de leerlingen is vaak erg hoog. Dit maakt het geven van motorrijles meer een hobby dan een baan. Ik rijd zelf privé een KTM Superduke 1290R en volg bij Bruinsma met een Yamaha Tenere.

Wacht niet langer, start vandaag nog met Motor rijles bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw eerste rijles eenvoudig online! Begin vandaag nog aan je Motor rijbewijs met een van onze scherp geprijsde pakketten! Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of wil je weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten? Neem contact op voor meer informatie!

motor

Try the bike

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons