Motorkleding

Banner motorkleding

Motorkleding

Als motorrijder is goede motorkleding een absolute must-have. Het biedt niet alleen bescherming bij eventuele valpartijen, maar zorgt ook voor meer comfort tijdens het rijden. In de zomer zorgt de juiste motorkleding voor verkoeling en in de winter houdt het je warm.

Benodigde motorkleding voor je motorrijlessen

Het is belangrijk dat voor je begint met lessen in bezit bent van motorhandschoenen. Je kan deze zelf regelen maar ze zijn ook verkrijgbaar bij ons op het oefenterrein voor slechts €23,00 voor zomer handschoenen of €30,00 voor winter handschoenen. Het is niet mogelijk om deze online te bestellen. Je kan ze bij je eerste rijles aanschaffen. 

Is motorkleding verplicht?

Ja, in Nederland is het dragen van motorkleding verplicht. De wet schrijft voor dat je als motorrijder beschermende kleding moet dragen. Een helm is daarvan het belangrijkste onderdeel, maar ook een stevige motorjas, -broek en -laarzen horen hierbij.

Motorkleding van MKC Moto

Wil je toegang tot een breder assortiment producten? Neem dan eens een kijkje op de site van onze partner MKC Moto (voorheen Motorkleding Center) én ontvang als leerling van Bruinsma 10% korting op vrijwel het gehele assortiment. Bij inschrijving wordt de kortingscode verstrekt.

Haal je motorrijbewijs bij Bruinsma

Wacht niet langer, start vandaag nog met motorrijles bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw eerste rijles eenvoudig online en begin vandaag nog aan je motorrijbewijs met een van onze scherp geprijsde pakketten. Een motorrijbewijs bij Bruinsma halen kan al vanaf €1.067! Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of heb je een andere vraag? Neem contact op voor meer informatie.

motor

Try the bike

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons