Rijbewijs A

Banner tarieven motor

Rijbewijs A

Het rijbewijs A is het motorrijbewijs. Met dit rijbewijs mag je een motor besturen met een onbeperkt vermogen en onbeperkte cilinderinhoud. Het is het hoogst haalbare rijbewijs voor het besturen van een motor. Bij Bruinsma Verkeersopleidingen ben je aan het juiste adres voor meer informatie en het halen van je motorrijbewijs. Wij hebben jarenlange ervaring in het opleiden van bestuurders en bieden rijopleidingen aan voor alle rijbewijscategorieën.

Rijbewijs A1, A2 of A?

Het rijbewijs A is onderverdeeld in vier categorieën: A1, A2, A-Code80 en A. Welke categorie je kunt behalen, hangt af van je leeftijd en je ervaring met motorrijden. rijbewijs A1, A2 en A-Code80 hebben restricties op het vermogen en cilinderinhoud van de motor.

Rijbewijs Minimale leeftijd Vermogen van de motor
Rijbewijs A1 Vanaf 18 jaar Maximaal vermogen van 11 kW en cilinderinhoud van maximaal 125cc
Rijbewijs A2 Vanaf 20 jaar Maximaal vermogen van 35 kW
Rijbewijs A-Code80 21 - 24 jaar Maximaal vermogen van 35kW voor 2 jaar. Na 2 jaar of na je 24e vervalt de code80 en heb je automatisch een Rijbewijs A
Rijbewijs A Vanaf 24 jaar Onbeperkt vermogen en cilinderinhoud

Welke rijopleiding past bij mij?

Het is belangrijk om een rijopleiding te kiezen die bij jou past. Bij Bruinsma Verkeersopleidingen bieden we diverse rijopleidingen aan voor het behalen van het rijbewijs A. Zo kun je kiezen voor een reguliere rijopleiding, waarbij je lessen volgt in je eigen tempo. Ook bieden we een motor spoedcursus aan, waarbij je in korte tijd intensief wordt opgeleid voor het motorrijbewijs. Daarnaast kun je kiezen voor een opfriscursus, als je al in het bezit bent van het motorrijbewijs maar langere tijd niet hebt gereden.

Wat kost een rijopleiding voor het rijbewijs A?

De kosten van een rijopleiding voor het rijbewijs A zijn afhankelijk van de gekozen opleidingsvorm en het aantal benodigde lessen. Bij Bruinsma Verkeersopleidingen bieden we rijopleidingen aan tegen scherp geprijsde tarieven. Benieuwd naar de verschillende pakketten? Bekijk hier de pakketten en tarieven voor het halen van een motorrijbewijs.

Rijbewijs A halen bij Bruinsma

Wacht niet langer, start vandaag nog met motorrijles bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw eerste rijles eenvoudig online. Begin vandaag nog aan je motorrijbewijs met een van onze scherp geprijsde pakketten! Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of wil je weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten? Neem contact op voor meer informatie.

motor

Try the bike

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons