Theorielessen motor

Banner theorie

Theorielessen motor

Voordat je praktijklessen gaat volgen, moet je eerst je motor theorie-examen halen. Bij dit examen toetst het Centraal Bureau Rijvaardigheid (CBR) of je over voldoende kennis beschikt van verkeersregels en verkeersinzicht voor de motor. Het examen bestaat uit vragen over onder andere voorrangsregels, verkeersborden en -tekens, voertuigtechniek, milieu en de invloed van medicijnen op het rijgedrag.

Voorbereiden op het motor theorie-examen

Om je goed voor te bereiden op het theorie-examen, raden wij het aan om een theorieboek motor aan te schaffen en te oefenen met een online oefenprogramma. Goed voorbereid je theorie-examen in? Hier koop je (eenvoudig en snel) online een theorieproduct naar keuze. Theorieboeken, examentraining, oefenvragen of oefenexamens, materiaal genoeg om te oefenen. Heel veel succes!

Haal je motorrijbewijs bij Bruinsma

Wacht niet langer, start vandaag nog met motorrijles bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw eerste rijles eenvoudig online. Begin vandaag nog aan je motorrijbewijs met een van onze scherp geprijsde pakketten. Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of heb je een andere vraag? Neem contact op voor meer informatie!

motor

Try the bike

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons