Try the bike

Banner try the bike

Try the bike

Plan jouw motor proefles in!

Je eerste motorrijlessen op het eigen oefenterrein van Bruinsma in Utrecht. Neem nu een motorrijles en geniet van onze tijdelijke seizoenaanbieding: 2 uur motorrijles voor maar €70. De perfecte manier om te starten met je motorrijbewijs en leuk om cadeau te geven of te krijgen! Tijdens de Try The Bike proefles gaan we kijken hoeveel ervaring je al hebt en hoe snel je alles oppikt. Gaat het goed? Dan schakelen we een tandje bij en gaan we de eerste oefeningen van voertuigbeheersing doen.

Wil je met meerdere personen komen? Neem dan eerst even contact met ons op.

Plan jouw eerste motorrijles in

Motorrijlessen op eigen terrein

Onze motorrijlessen worden alleen in regio Utrecht gegeven. Ook nemen wij alleen motorexamens in Utrecht af. Het praktijk gedeelte van je motorrijopleiding bestaat uit rijlessen voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. De motorrijlessen voertuigbeheersing worden gegeven op ons eigen afgesloten oefenterrein aan de 2e Daalsedijk 4 in Utrecht. Het gebruik van de motorkleding is gratis. Onze motorrijlessen worden het hele jaar van 08.00 tot 22.00 uur gegeven. Zo heb je dus altijd supersnel je motorrijbewijs op zak!

Adres voor de AVB-examens: 2e Daalsedijk 4, Utrecht. Adres voor de AVD-examens: Mississippidreef 151, Utrecht

Motorrijbewijs halen bij Bruinsma

Je haalt eerst je voertuigbeheersing op ons eigen oefenterrein voordat je de weg op gaat. Dankzij ons eigen oefenterrein kunnen we onze motorrijlessen met de hoogste kwaliteit en voor de laagste prijs aanbieden. Alle 12 oefeningen staan permanent opgesteld. Zo hoeven we dus geen pylonen te verplaatsen en verlies je geen tijd. Onze rijlessen voertuigbeheersing (bijzondere verrichtingen) zijn maar €44 per uur. Als je de bijzondere verrichtingen goed onder de knie hebt, heb je dus minder rijlessen verkeersdeelneming nodig. Zo bieden we de hoogste kwaliteit en haal je goedkoper je motorrijbewijs dan bij andere rijscholen.

motor

Try the bike

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons