C Rijbewijs

Banner c rijbewijs

C rijbewijs

Voor wie is het C rijbewijs?

Je hebt rijbewijs C nodig als je een voertuig bestuurt vanaf 3500 kg. Wanneer je beroepsmatig een vrachtwagen wil besturen, heb je daarnaast ook je vakbekwaamheid nodig. Naast je praktijkopleiding betekent het in dat geval ook dat je 3 theoretische examens positief moet afronden, maar ook de Praktische Toets en de Toets Besloten Terrein.

Iedere maand starten wij met nieuwe theoriecursussen voor het vrachtwagenrijbewijs waarbij je als kandidaat of werkgever kunt kiezen om deze in de avond of overdag te gaan volgen. De vrachtauto praktijkopleiding wordt ook in overleg ingepland. Je wordt door onze instructeurs optimaal voorbereidt op de examens.

Onderdeel 1: Medische Keuring

Omdat je een groot rijbewijs wil halen, is een medische keuring wettelijk verplicht. Bruinsma biedt elke 3 weken de gelegenheid om je door een gecertificeerde keuringsarts te laten keuren.

Onderdeel 2: Theorie (zelfstudie of klassikaal)

  • Module 1
  • Module 2 en 3 alleen voor vakbekwaamheid

Voordat je praktijkexamen mag doen, moet je minimaal in het bezit zijn van Module 1. Daarnaast moet je minimaal 18 jaar oud zijn en in het bezit van je B rijbewijs.

Onderdeel 3: Praktijk

  • Rijtest om een opleiding op maat te kunnen adviseren beginnen we met een rijtest. De instructeur gaat kijken in hoeveel lessen je jouw rijbewijs kunt behalen.
  • Rijopleiding C
  • Praktijkexamen

Toets Besloten Terrein en Praktische Toets voor je vakbekwaamheid.

Wacht niet langer, start vandaag nog met je Transport Rijbewijs bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw eerste rijles eenvoudig online! Begin vandaag nog aan je Transport rijbewijs met een van onze scherp geprijsde prijzen! Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of wil je weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten? Neem contact op voor meer informatie!

info

Meer info?

Neem contact met ons

bus

Aanmelden

Maak direct een afspraak