C1 Beroepsmatig

Banner c1 beroepsmatig

C1 beroepsmatig

Voor wie is het C1 rijbewijs?

Je hebt rijbewijs C1 nodig als je een voertuig bestuurt vanaf 3500 kg tot 7500 kg. Wanneer je beroepsmatig een C1 categorie auto wil besturen, heb je daarnaast ook je vakbekwaamheid nodig. Naast je praktijkopleiding betekent het in dat geval ook dat je 3 theoretische examens positief moet afronden, maar ook de Praktische Toets en de Toets Besloten Terrein.

Iedere maand starten wij met nieuwe theoriecursussen voor het vrachtwagenrijbewijs waarbij je als kandidaat of werkgever kunt kiezen om deze in de avond of overdag te gaan volgen. Ook zelfstudie is een optie. De praktijkopleiding wordt ook in overleg ingepland. Je wordt door onze instructeurs optimaal voorbereidt op de examens.

Onderdeel 1: Medische Keuring

Omdat je een groot rijbewijs wil halen, is een medische keuring wettelijk verplicht. Bruinsma biedt elke 3 weken de gelegenheid om je door een gecertificeerde keuringsarts te laten keuren.

Onderdeel 2: Theorie (zelfstudie of klassikaal)

  • Module 1
  • Module 2 en 3 alleen voor vakbekwaamheid

Voordat je praktijkexamen mag doen, moet je minimaal in het bezit zijn van Module 1. Daarnaast moet je minimaal 18 jaar oud zijn en in het bezit van je B rijbewijs.

Onderdeel 3: Praktijk

  • Rijopleiding C1 in 1 dag of 2 dagdelen
  • Praktijkexamen
  • Toets Besloten Terrein en Praktische Toets voor je vakbekwaamheid.

Wacht niet langer, start vandaag nog met je Transport Rijbewijs bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw eerste rijles eenvoudig online! Begin vandaag nog aan je Transport rijbewijs met een van onze scherp geprijsde prijzen! Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of wil je weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten? Neem contact op voor meer informatie!

info

Meer info?

Neem contact met ons

bus

Aanmelden

Maak direct een afspraak