Chauffeur worden

Banner chauffeur worden

Chauffeur worden

Als je op zoek bent naar een baan of opleiding in de transport en logistiek dan kun je via Aldivèr op verschillende manier in deze sector terecht komen. Aldivèr is gespecialiseerd in de werving en selectie, opleiden, begeleiden en uitzenden van personeel in de transport en logistiek.

BBL logistiek

Via deze Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) werk je 4 dagen en ga je 1 dag naar school. Zo leer je dus in de praktijk en wordt de rest aangevuld met 1 dag studie. Aldivèr richt zich op het selecteren, werken, detacheren en begeleiden van BBL leerlingen. Vanzelfsprekend is Aldivèr gespecialiseerd in de sector transport en logistiek.

Als jij een baan zoekt als chauffeur dan kun je via Aldivèr bij Bruinsma Verkeersopleidingen je (groot) rijbewijs halen. Wij zullen je begeleiden en opleiden tot een vakbekwame chauffeur die een aanwinst zal zijn voor zijn toekomstige werkgever.
Aldivèr zoekt altijd een geschikte werkplek gedurende je opleiding inclusief passend salaris en financiële hulp bij het halen van je benodigde papieren en rijbewijzen.

Chauffeur worden zonder BBL

Ben je al in het bezit van een B rijbewijs en wil je beroepschauffeur worden? Dan kun je via Aldivèr full time aan de slag gaan en haal je binnen 6 maanden je benodigde papieren als je chauffeursdiploma en je C rijbewijs.

Je wordt geplaatst bij een bedrijf waar je 5 dagen in de week zal werken. In de avonduren of tijdens weekenden zul je je theorie en rijopleiding volgen. Dit wordt geregeld en gefinancierd door Aldivèr en zal afgenomen worden bij Bruinsma Verkeersopleidingen.

Wacht niet langer, start vandaag nog met je Transport Rijbewijs bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw eerste rijles eenvoudig online! Begin vandaag nog aan je Transport rijbewijs met een van onze scherp geprijsde prijzen! Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of wil je weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten? Neem contact op voor meer informatie!

bus

Aanmelden

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons