BBL Logistiek

BBL Logistiek

Tijdens je opleiding kom je bij Aldivèr in dienst en verdien je meteen een salaris, waardoor je financiële zekerheid hebt gedurende je studieperiode. Aldivèr biedt de garantie van een goed betaalde baan tijdens je opleiding en ook daarna liggen er volop mogelijkheden voor je. Of je nu kiest voor het bedrijf waar je je BBL-traject hebt doorlopen of elders in de logistieke sector.

Via deze Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) werk je vier dagen en ga je één dag naar school. Zo leer je dus in de praktijk en wordt de rest aangevuld met één dag studie. Aldivèr richt zich op het selecteren, werken, detacheren en begeleiden van BBL leerlingen. Vanzelfsprekend is Aldivèr gespecialiseerd in de sector transport en logistiek.

Wij zullen je begeleiden en opleiden tot een vakbekwame chauffeur die een aanwinst zal zijn voor zijn toekomstige werkgever. Aldivèr zoekt altijd een geschikte werkplek gedurende je opleiding inclusief passend salaris en financiële hulp bij het halen van je benodigde papieren en rijbewijzen.Ben jij klaar om vier dagen per week praktijkervaring op te doen en één dag per week de benodigde theoretische kennis op te doen op school? Dan is een BBL-traject in de logistiek misschien iets voor jou. Je hebt verschillende opties om uit te kiezen, zoals:

  • Logistiek medewerker
  • Planner wegtransport
  • Logistiek teamleider
  • Logistiek supervisor
  • Logistiek PLUS

Geinteresseerd in bovenstaande opleiding met baangarantie? Vul het formulier in en je ontvangt gelijk het informatiepakket!