Autorijschool Utrecht

Autorijschool Utrecht

Start met lessen bij Bruinsma

Woon jij in de omgeving Utrecht en wil je starten met autorijlessen? Bij Bruinsma Verkeersopleidingen volg je jouw rijlessen bij een instructeur én stel je jouw eigen rijlespakket samen.

Je autorijbewijs halen in Utrecht

Ben je op zoek naar een betrouwbare autorijschool in Utrecht om uw rijbewijs te halen, dan bent u bij Bruinsma Verkeersopleidingen aan het juiste adres. Zonder gedoe of fratsen, haal jij binnen no-time je autorijbewijs. Met meer dan 50 jaar ervaring, de nieuwste auto’s en transparante afhandeling. Je bepaalt zelf waar je wilt lessen, op welke dagen en tijden en waar je opgehaald en afgezet wilt worden in Utrecht. Je ontvangt daarnaast een eigen praktijkwerkboek waarin alle leermodules behandeld worden.

Waarom kiezen voor Bruinsma?

  • Flexibele lessen: Je bepaalt zelf waar je wilt lessen, op welke dagen en tijden en waar je opgehaald en afgezet wilt worden. Alle rijlessen worden in blokken van 120 minuten gegeven omdat autorijlessen van 2 uur vaak effectiever zijn dan 1 uur.
  • Betaalbare tarieven: Wij bieden concurrerende tarieven zonder in te leveren op de kwaliteit van de instructie. Je kunt bij ons rekenen op waar voor je geld. Bij Bruinsma heb je de vrijheid om je eigen autorijlespakket samen te stellen, zo les je nooit te veel! Begin met het starterspakket inclusief 15 klokuren rijles en praktijkexamen voor slechts €1.225. Ben je student? Dan krijg je ook nog eens 7,5% korting op je starterspakket.
  • Ervaren en gekwalificeerde instructeurs: Bij Bruinsma worden al onze instructeurs zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring en kwalificaties. Ze zijn niet alleen experts in autorijden, maar ook in het effectief overbrengen van hun kennis aan onze leerlingen. Je krijgt les van professionals die jouw succes prioriteit nummer één maken.

Start met rijlessen in Utrecht bij Bruinsma Verkeersopleidingen

Binnen no-time je autorijbewijs halen? Start met een gratis proefles, ervaar hoe het is om bij Bruinsma in Utrecht te lessen én krijg een indicatie voor het aantal autorijlessen. Je kunt kiezen voor ons starterspakket of stel zelf je eigen rijlespakket samen. Deze kun je altijd uitbreiden met extra losse rijlessen of pakketten van 5 of 10 uur. Zo krijg je precies het aantal lessen dat jij nodig hebt!