Criminaliteitspreventie

Banner code95 2

Criminaliteitspreventie

In de transport- en logistieksector vormt criminaliteit helaas een voortdurende uitdaging. Denk aan diefstal van voertuigen en goederen, fraude en vandalisme. Onze nascholingscursus is ontworpen om jou te helpen deze problemen te voorkomen. Je leert situaties te herkennen waarin criminaliteit kan plaatsvinden en hoe je hier effectief op kunt reageren.

VOOR WIE IS DEZE CURSUS?

Deze nascholingscursus is geschikt voor iedereen die betrokken is bij goederenvervoer, waaronder chauffeurs, planners en ondernemers.

WAT LEER JE?

Tijdens deze nascholingscursus krijg je inzicht in hoe je criminelen een stap voor kunt blijven en hoe je kunt voorkomen dat je zelf slachtoffer wordt. Je leert de trucs die criminelen gebruiken te herkennen en leert hoe je hierop kunt anticiperen.

CURSUS INHOUD

De nascholingscursus behandelt verschillende onderwerpen, waaronder:

  • Criminaliteit in de sector transport en logistiek
  • Oorzaken van diefstal Bewustwording van de gevaren
  • Herkennen van risicovolle situaties en gebieden
  • Risicomanagement
  • Preventie en beheersing van criminaliteit
  • Wie iets tegen deze criminaliteit kan doen

DUUR VAN DE CURSUS

De nascholingscursus duurt één dag, van 08:00 tot 16:00 uur. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Tijdens de cursus wordt gezorgd voor gratis koffie, thee en lunch.

KOSTEN

De kosten bedragen slechts € 199,- per persoon. Voor groepstarieven kunt u contact met ons opnemen. Let op: er zijn ook aan en afmeldkosten van € 32,- door het CCV. Alle prijzen zijn exclusief btw maar inclusief cursusmateriaal, koffie en lunch.

Wil je leren hoe je jezelf kunt beschermen tegen criminaliteit in de transport- en logistieksector? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze Code 95 nascholingscursus in Utrecht!