Digitale tachograaf

Banner code95 2

Digitale tachograaf

Wil je volledige controle krijgen over de digitale tachograaf? Onze cursus in Utrecht is ontworpen om chauffeurs te helpen dit essentiële apparaat correct te bedienen en te begrijpen. Aan het einde van de dag ben je volledig op de hoogte van de voorschriften en wetten met betrekking tot Verordening 561/2006.

Waarom is de cursus belangrijk?

Voor veel chauffeurs blijft de digitale tachograaf een complex onderwerp. Maar het correct kunnen bedienen ervan is van cruciaal belang, vaak zelfs verplicht. Het draagt niet alleen bij aan de veiligheid op de weg, maar kan ook grote boetes voorkomen.

Deze nascholingscursus is voor chauffeurs die professioneel rijden en voor mensen die chauffeurs plannen.

Wat leer je?

Tijdens deze intensieve cursus leer je alles wat je moet weten over de digitale tachograaf. Het correct hanteren van dit apparaat is essentieel om boetes te voorkomen en veiligheid op de weg te waarborgen. Bovendien ontvang je na afloop van de cursus 7 nascholingsuren voor code 95.

Cursusinhoud

Deze code95 cursus behandelt verschillende onderwerpen, waaronder:

  • Gebruik van digitale tachograaf
  • Praktische voorbeelden Wet en regelgeving m.b.t. gebruik digitale tachograaf
  • Consequenties van foutief gebruik digitale tachograaf
  • Verantwoording chauffeur

Duur van de cursus

De cursus duurt één dag, van 08:00 tot 16:00 uur. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Tijdens de cursus wordt gezorgd voor gratis koffie, thee en lunch.

Kosten

De kosten bedragen € 199,- per persoon. Voor groepstarieven kunt u contact met ons opnemen. Let op: er zijn ook aan en afmeldkosten van € 32,- door het CCV. Alle prijzen zijn exclusief btw maar inclusief cursusmateriaal, koffie en lunch.

Klaar om je vaardigheden te verbeteren en boetes te vermijden? Schrijf je vandaag nog in voor onze digitale tachograaf cursus in Utrecht!