HNR (het nieuwe rijden)

Banner code95 2

HNR (het nieuwe rijden)

Wil je leren hoe je zuiniger kunt rijden zonder extra tijd te investeren? Onze nascholingscursus 'Het Nieuwe Rijden' leert chauffeurs slimme rijtechnieken toe te passen om het brandstofverbruik met 10 tot 15% te verminderen. Bovendien behaal je met deze cursus 7 nascholingsuren voor Code 95.

VOOR WIE IS DEZE CURSUS?

Deze nascholingscursus is bedoeld voor chauffeurs met een geldig C, CE of D rijbewijs die beroepsmatig rijden.

WAT LEER JE?

Je leert praktische tips en trucs om zuiniger te rijden en tegelijkertijd je brandstofverbruik te verminderen. Naast deze waardevolle vaardigheden behaal je ook nog eens 7 nascholingsuren voor Code 95.

CURSUS INHOUD

De nascholingscursus behandelt verschillende onderwerpen, waaronder:

  • Het principe van specifiek brandstofverbruik
  • Brandstofbesparende rijstijl Voertuig en chauffeur
  • Invloeden van weer, weg en verkeer op brandstofverbruik
  • Techniek en uitvoering van het voertuig
  • Invloed van de chauffeur op het brandstofverbruik
  • Anticiperend rijgedrag

DUUR VAN DE CURSUS

De nascholingscursus duurt één dag, van 08:00 tot 16:00 uur. Tijdens de cursus wordt gezorgd voor gratis koffie, thee en lunch.

KOSTEN

De kosten per persoon bedragen € 350,-. De cursus kan individueel (solo) of als duo gevolgd worden. Subsidie via SOOB is mogelijk, met bijkomende kosten van € 75,-. Let op: er zijn ook aan en afmeldkosten van € 32,- door het CCV. Alle prijzen zijn exclusief btw maar inclusief cursusmateriaal, koffie en lunch.

Wil je jouw brandstofverbruik verminderen en tegelijkertijd je rijvaardigheid verbeteren? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze Het Nieuwe Rijden nascholingscursus in Utrecht en ontdek de voordelen van efficiënt rijden!