Lading zekeren

Banner code95 2

Lading zekeren

Het veilig laden van vrachtwagens vereist precisie en aandacht. In onze nascholingscursus leren chauffeurs hoe ze ladingen op de juiste manier vastzetten, verdelen en stuwkrachten vermijden, zodat de lading veilig en zonder schade kan worden vervoerd.

VOOR WIE IS DEZE CURSUS?

Onze nascholingscursus is ideaal voor chauffeurs die verantwoordelijk zijn voor het laden en vervoeren van ladingen, evenals voor overslagmedewerkers en leidinggevenden die ongevallen tijdens het transport willen voorkomen.

WAT LEER JE?

Je leert verschillende soorten ladingen veilig te laden, stouwen en vast te zetten in vrachtwagens. Zowel theoretische als praktische aspecten komen aan bod, inclusief risico's en gevolgen van schuivende ladingen.

CURSUS INHOUD

De nascholingscursus behandelt verschillende onderwerpen, waaronder:

  • Laden van het voertuig
  • Gebruik verankeringsmiddelen zoals kettingen en spanbanden
  • Diverse manieren van lading zekeren
  • Inzicht in wrijvingsmateriaal
  • Gevaren van foutief laden Verantwoording chauffeur 

DUUR CURSUS

De nascholingscursus duurt één dag, van 08:00 tot 16:00 uur. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen. Tijdens de cursus wordt gezorgd voor gratis koffie, thee en lunch.

KOSTEN

De kosten per persoon bedragen € 199,-. Voor groepstarieven kunt u contact met ons opnemen. Let op: er zijn ook aan en afmeldkosten van € 32,- door het CCV. Alle prijzen zijn exclusief btw maar inclusief cursusmateriaal, koffie en lunch.

Wil je leren hoe je veilig kunt laden en vervoeren? Schrijf je vandaag nog in voor onze Code 95 nascholingscursus in Utrecht en vergroot je vaardigheden op dit cruciale gebied!