Sociale veiligheid bij omgaan met agressie

Banner code95 2

Sociale veiligheid bij omgaan met agressie

Chauffeurs staan vaak voor stressvolle situaties en worden geconfronteerd met verbale agressie van klanten. Het is van cruciaal belang om professioneel met deze emoties om te gaan en ze onder controle te houden. Onze training is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden om adequaat te reageren op intimidatie en agressie.

VOOR WIE IS DEZE CURSUS?

Deze nascholingscursus is geschikt voor chauffeurs, magazijnmedewerkers, planners en leidinggevenden die willen leren hoe ze effectief kunnen omgaan met uitdagende situaties op de werkvloer.

WAT LEER JE?

Onze nascholingscursus biedt 7 uur theoretische nascholing voor Code 95 en omvat zowel theoretische als praktische sessies. Je leert praktische vaardigheden om stress te verminderen en de sociale veiligheid te vergroten. Het doel is om je persoonlijke vaardigheden te versterken en je prestaties te verbeteren, zelfs onder druk.

CURSUS INHOUD

De nascholingscursus behandelt verschillende onderwerpen, waaronder:

  • Verbale en non-verbale communicatie
  • Feedbacktechnieken
  • Conflict- en stresshantering
  • Soorten agressie en kenmerken van agressief gedrag
  • Strategieën om agressie te bestrijden en ermee om te gaan

DUUR VAN DE CURSUS

De nascholingscursus duurt één dag, van 08:00 tot 16:00 uur. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Tijdens de cursus wordt gezorgd voor gratis koffie, thee en lunch.

KOSTEN

De kosten per persoon bedragen slechts € 199,-. Groepstarieven zijn op aanvraag beschikbaar. Let op: er zijn ook aan en afmeldkosten van € 32,- door het CCV. Alle prijzen zijn exclusief btw maar inclusief cursusmateriaal, koffie en lunch.

Wil je leren hoe je effectief omgaat met stress en agressie? Schrijf je dan nu in voor onze Code 95 nascholingscursus in Utrecht en versterk je professionele vaardigheden op dit gebied!