Scooterrijbewijs voor maar €325!

  • 4 uur scooterrijles
  • 1 scooterexamen
  • Alles op 1 dag
  • Gratis gebruik kleding
  • Gratis gebruik scooter

In 1 dag je scooterrijbewijs!

Je begint de dagcursus op ons oefenterrein aan de 2e Daalsedijk in Utrecht. Na een korte instructie en kennismaking met de scooter ga je samen met de instructeur het examengebied in. Hier leer je hoe je veilig door het verkeer kunt bewegen en zal de instructeur vertellen waar je tijdens het examen allemaal op moet letten. Voordat je een dagcursus af kunt spreken heb je uiteraard wel je theoriecertificaat nodig. Zonder theorie mag je namelijk niet deelnemen aan het examen. Al na 1 dag ga je op je eigen scooter naar je sportclub, school, werk of vrienden.

Kies voor kwaliteit en zekerheid!

Haal je scooterrijbewijs bij Bruinsma in 1 dag voor maar €325!

Informatie over het scooterrijbewijs

Ga je voor zekerheid? Koop dan voor slechts €70 examengarantie erbij (alleen i.c.m. dagcursus). Mocht je dan onverhoopt zakken, dan betalen wij jouw herexamen. Schrijf je in voor een dagcursus en begin ’s ochtends met rijlessen en slaag diezelfde middag nog!

theoriecertificaat

Voordat je mag deelnemen aan een praktijkdag moet je in het bezit zijn van zowel een geldig theoriecertificaat als een geldig identificatiebewijs. Dit kan een paspoort of ID-kaart zijn. Kopietjes worden niet geaccepteerd door het CBR. Ben je je legitimatiebewijs kwijt, is deze verlopen, kapot of heb je er geen één? Dan is het noodzaak deze aan te vragen bij het gemeentehuis.