Motor spoedcursus

Banner motor spoedcursus

Motor spoedcursus

Met spoed je motorrijbewijs halen

Bij Bruinsma Verkeersopleidingen doe je nooit lang over je motorrijbewijs! Zo kun je al binnen enkele dagen of dagdelen je motorrijbewijs halen. Over het algemeen wil 99% snel zijn of haar motorrijbewijs halen, het is tenslotte 9 van de 10 keer een hobby-rijbewijs. Wij weten dit natuurlijk als geen ander en dit is dan ook de reden dat wij ervoor kunnen zorgen dat jij binnen no-time je motorrijbewijs kunt halen.

Voertuigbeheersing

Onze reguliere motorrijlessen worden standaard in blokken van 2 of 4 uur gegeven. In 4 uur kunnen we alle 12 de oefeningen doornemen die je moet kennen voor het examen voertuigbeheersing. Doordat er elke week een examinator van het CBR naar ons oefenterrein komt om examens voertuigbeheersing af te nemen, heb je altijd in no-time je eerste praktijkexamen binnen.

Verkeersdeelneming

Om ervoor te zorgen dat je ook super snel door kunt gaan met het tweede praktijkonderdeel (verkeersdeelneming) kopen wij vooraf examens in. Zo weet je dus direct na je aanmelding wanneer je lessen en examens zijn.

Theorie

De wachttijden bij het CBR voor theorie examens zijn momenteel erg lang. Plan dit examen dus z.s.m. in.

Wat zijn de mogelijkheden om binnen 3 of 4 dagen mijn motorrijbewijs te halen? Als je je motorrijbewijs wil halen dan moet je 3 examens afleggen. Als je een autorijbewijs hebt, hoef je het theoriecertificaat pas op de dag van je examen verkeersdeelneming te hebben. Echter, hoe eerder je je theorie op zak hebt, hoe beter. Alle 3 de examens worden op doordeweekse dagen, overdag afgenomen. Je moet dus altijd in ieder geval 3 dagdelen vrij nemen. Bij Bruinsma Verkeersopleidingen combineer je dan ook vaak je laatste lesblok met je examen. Je lest dan bijv. 4 of 6 uur en hebt aansluitend je examen. Lijkt je dit te pittig? Dan is dat geen enkel probleem en kunnen we altijd naar de alternatieven kijken.

Hoeveel motorrijlessen moet ik nemen?

Doordat je motorrijlessen en de examens zeer compact ingepland worden is het nemen van een Try The Bike aan te raden. Wij kunnen dan samen met jou een inschatting maken van het te nemen aantal motorrijlessen. Je bespreekt samen met je instructeur de mogelijkheden en maakt een persoonlijk opleidingsplan. Wil je dus met een spoedcursus je motorrijbewijs halen? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend informatie aan of schrijf je vooraf in voor een Try The Bike. Dit is de 2 uur durende proefles voor slechts €70. De motorrijlessen worden gegeven op Suzuki Gladius en Yamaha MT07.

Enthousiast geworden?

Ben je al enthousiast geworden voor een motorrijbewijs? Schrijf je direct in voor een motor spoedcursus bij Bruinsma Verkeersopleidingen.

Wacht niet langer, start vandaag nog met Motor rijles bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw eerste rijles eenvoudig online! Begin vandaag nog aan je Motor rijbewijs met een van onze scherp geprijsde pakketten! Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of wil je weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten? Neem contact op voor meer informatie!

motor

Try the bike

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons