Autorijles

Banner auto

Autorijles

Haal je autorijbewijs bij Bruinsma verkeersopleidingen

Geen gedoe, geen fratsen, gewoon starten met je autorijlessen.

Woon je in de omgeving Utrecht, Amersfoort of Hilversum en wil je starten met autorijlessen? Met de rijlessen van Bruinsma stomen wij je helemaal klaar voor het behalen van je autorijbewijs. Bij ons kun je starten met een gratis proefles waarna de instructeur je een indicatie geeft van het te verwachten aantal autorijlessen. Je kunt kiezen voor ons starterspakket of stelt zelf je eigen rijlespakket samen. Deze kun je te allen tijde uitbreiden met extra losse rijlessen of pakketten van 5 of 10 uur. Zo krijg je precies het aantal lessen dat jij nodig hebt. Benieuwd hoe goed jij al kan rijden? Schrijf je hieronder snel in voor een gratis en vrijblijvende proefles!

Autorijlessen bij Bruinsma

  • Je volgt je rijlessen bij één instructeur.
  • Via een onlineaccount en web app kun je de vorderingen bijhouden, je planning bekijken en de facturatie raadplegen. Hier krijg je ook toegang tot extra lesmateriaal, ondersteund door tekst, foto’s en filmpjes.
  • Je krijgt een eigen praktijkwerkboek waarin alle leermodules behandeld worden ter ondersteuning voor de rijlessen en kun je je tijdens de rijlessen volledig focussen op het rijden.
  • Je bepaalt zelf waar je wilt lessen, op welke dagen en tijden en waar je opgehaald en afgezet wilt worden. Alle rijlessen worden in blokken van 120 minuten gegeven omdat autorijlessen van 2 uur vaak effectiever zijn dan 1 uur.
  • Ook voor het behalen van je auto theorie-examen bieden wij verschillende manieren om je daarbij te helpen. Lees meer over het behalen van je theoriecertificaat bij Bruinsma.

Plan hier jouw gratis proefles

Stel zelf je autorijlespakket samen

Bij Bruinsma geven we je de vrijheid om zelf je rijlespakket samen te stellen. Doordat je na elke rijles samen met je instructeur kijkt naar je geboekte vooruitgangen en wat de volgende stappen zullen zijn, les je nooit te veel of te weinig. Twijfel je over het aantal rijlessen dat je denkt nodig te hebben? Schrijf je hierboven in voor een gratis en vrijblijvende proefles en wij kunnen je helpen beslissen met het geven van een indicatie.

Kosten autorijles bij Bruinsma

Bij Bruinsma heb je de vrijheid om je eigen autorijlespakket samen te stellen, maar we bieden ook diverse kant-en-klare starterspakketten aan. Met het startpakket brons heb je 15 klokuren rijles en 1 praktijkexamen voor slechts €1.225,-. Ben je student? Dan krijg je ook nog eens 7,5% korting op je startpakket. Bekijk hier onze autorijles tarieven.

Haal je autorijbewijs bij Bruinsma

Wacht niet langer, start vandaag nog met autorijles bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Begin vandaag nog aan je autorijbewijs met een van onze scherp geprijsde pakketten! Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of heb je nog andere vragen? Neem contact op voor meer informatie!

auto-icon

Aanmelden

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons