Starterspakket

Banner starterpakket

Starterspakket

Autorijbewijs halen met het starterspakket

Je bent klaar om je autorijbewijs te halen en wilt graag beginnen met het volgen van rijlessen. Twijfel je nog over wat jij allemaal nodig gaat hebben om je autorijbewijs te halen? Het aantal rijlessen of eventuele hulpmiddelen voor het oefenen van je auto theorie-examen? Dan ben je bij Bruinsma aan het juiste adres! Wij bieden een starterspakket met de perfecte basisinhoud om je autorijbewijs te halen, maar die je altijd kunt aanvullen met extra mogelijkheden.

Rijles mogelijkheden (schakel en automaat)

Startpakket (zowel automaat als schakel) € 1.175

15 rijlessen van een uur en 1 praktijkexamen (éénmalig pakket, aangeven bij start rijopleiding). Op vertoon van je studentenpas krijg je nog eens 10% korting!

10 lessenpakket € 610 10 x 60 minuten rijles
5 lessenpakket € 310 5 x 60 minuten rijles
1 losse rijles € 63 1 x 60 minuten rijles
TTT € 225 Tussentijdse Toets
CBR Examen € 305 Zonder bijkomende kosten

 

Het starterspakket met een goede basis

Het starterspakket bij Bruinsma bevat 15 rijlessen van een uur en een keer het praktijkexamen. Bij ons zit je de volle 60 minuten zelf achter het stuur met een gecertificeerde instructeur naast je en is er geen sprake van duoles. Je mag zelf bepalen wanneer je lest en waar je wordt opgehaald en afgezet. Daarnaast krijg je toegang tot je eigen online account en rijles app om je status en vorderingen bij te houden. Het starterspakket heb je al voor maar € 1.175,- en is altijd uit te breiden met bijvoorbeeld extra losse rijlessen, een examengarantie of 1 daagse theoriecursus. Meld je direct aan voor ons starterspakket bij Bruinsma en plan je eerste gratis proefles!

auto-icon

Aanmelden

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons