Ons transport team

Banner team

Ons transport team

Fred

Goedendag!
Mijn naam is Fred Greive en ik ben al 39 jaar instructeur bij Bruinsma Verkeersopleidingen waar ik samen met Frits de theoretische vakken voor de transportopleidingen verzorg. Daarnaast verzorg ik ook Bruinsma’s praktijkopleidingen in de Betuwe.
In mijn vrije tijd rijd ik graag motor en ben ik vaak druk met de brandweer.
Het leukste aan mijn vak vind ik de feedback die je krijgt van de leerling of van de klas. In een korte tijd samen naar een bepaald resultaat werken is altijd een uitdaging.
Tot snel!

Danny

Hallo iedereen,
Ik ben Danny en al 13 jaar rijinstructeur bij Bruinsma Verkeersopleidingen. Ik heb de eerste jaren autorijles gegeven en geef nu enkele jaren rijles op de vrachtauto. In m’n vrije tijd ga ik graag naar countryconcerten en ben ik bezig met mijn 2 kinderen.
See you soon!

Paul

Even voorstellen. Ik ben Paul Alexander. Ruim 18 jaar ben ik actief geweest als ondernemer in de logistieke sector waarna ik iets anders ging doen. Toch miste ik het rijden heel erg en leek het mij fantastisch om rijinstructeur te worden. Zo ben ik bij Bruinsma Verkeersopleidingen terecht gekomen en zit ik hier alweer een aantal jaren. Elke dag is anders dus het werk verveelt nooit. Verder ben ik gek van voetbal en ben ik vrijwilliger bij de plaatselijke voetbalclub. Misschien tot snel bij Bruinsma Verkeersopleidingen. 

Leon

Hallo, mijn naam is Leon van Gelderen. Ik ben 33 jaar en inmiddels al bijna 2 jaar werkzaam bij Bruinsma. Na het afronden van de opleiding tot rij instructeur, ben ik begonnen met lesgeven op de auto. Vrij snel hierna ben ik begonnen met de opleiding tot instructeur voor de vrachtwagen. Ik merkte al snel dat mijn passie en interesse ligt bij de transportafdeling. In mijn vrije tijd houd ik erg van koken en het uitproberen van nieuwe gerechten. Ook ben ik een groot Formule 1 fan, hier kan ik altijd van genieten en naar uitkijken. Het leukste aan het werken bij Bruinsma is de voldoening die ik uit mijn werk haal. Het stukje lesgeven op een prettige en open manier, resultaten behalen en de ontwikkeling van de leerling zien, dat vind ik het mooiste aan mijn vak.

Wacht niet langer, start vandaag nog met je Transport Rijbewijs bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw eerste rijles eenvoudig online! Begin vandaag nog aan je Transport rijbewijs met een van onze scherp geprijsde prijzen! Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of wil je weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten? Neem contact op voor meer informatie!

bus

Aanmelden

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons