Spoedcursus autorijbewijs

Banner spoedcurcus

Spoedcursus autorijbewijs

Snel je rijbewijs met onze spoedcursus in Utrecht

Kun je niet wachten om de vrijheid te ervaren van het autorijden en wil je zo snel mogelijk je autorijbewijs halen? Bij Bruinsma kun je al binnen 10 dagen of 4, 6 of 8 weken een spoedcursus volgen en zo je rijbewijs zeer snel halen. Je rijdt met rijlessen van 2 uur en meerdere keren per week en haalt dus in een korte periode al je autorijbewijs.

Jij bepaalt de samenstelling en het tempo

Met de spoedcursus bij Bruinsma in Utrecht begin je met een gratis en vrijblijvende proefles. Na deze les geeft de instructeur een advies over het verwachte aantal rijlessen dat je nodig hebt. Zo les je nooit te veel of te weinig. Je kunt je spoedcursus pakket altijd uitbreiden met bijvoorbeeld examengarantie en een tussentijdse toets. Ook voor het oefenen van het theorie-examen bieden wij verschillende leermiddelen. Zo stel je je pakket helemaal zelf samen.

Waar rijd je met de spoedcursus?

Bij rijschool Bruinsma geven wij rijles in de omgeving van Utrecht, Hilversum (examen in Eemnes) en Amersfoort (examen in Leusden) en kunnen je ophalen en afzetten waar jij wilt: thuis, op school of bij een vriend of vriendin. Met de spoedcursus ga je tijdens de rijlessen direct het examengebied in en verlies je geen kostbare tijd! Wacht dus niet langer en schrijf je direct in voor de gratis proefles!

Spoedcursus rijbewijs kosten

Bij Bruinsma stel je jouw lespakket zelf samen. Aan de hand van de proefles geeft de instructeur een indicatie van het benodigde aantal rijlessen. Zo hebben we al een lespakket van 5 lessen voor €320,-. Wanneer je een startpakket brons bij ons afneemt krijg je 15 blokuren rijles en 1 praktijkexamen voor slechts €1.225,-. Ben je student? Dan krijg je op vertoning van je studentenpas nog eens 7,5% korting.

Haal je autorijbewijs met een spoedcursus bij Bruinsma

Wacht niet langer, start vandaag nog met de spoedcursus voor je autorijbewijs bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Boek jouw proefles eenvoudig online. Begin vandaag nog aan je autorijbewijs met een van onze scherp geprijsde pakketten. Nieuwsgierig hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of heb je nog andere vragen? Check onze veel gestelde vragen óf neem contact met ons op.

auto-icon

Aanmelden

Maak direct een afspraak

info

Meer info?

Neem contact met ons