Profiteer van leuke extra’s tijdens en na je rijlessen!

Het volgen van een rijopleiding bij Bruinsma Verkeersopleidingen levert niet alleen een prachtige tijd op, maar ook na het behalen van het befaamde papiertje kun je nog genieten van wat extra’s! Hieronder vind je een opsomming van diensten waar je als Bruinsma (ex)leerling gebruik van kunt maken!

€10,- gratis parkeertegoed bij Q-Park garages

Tijdens je rijlessen heb je al veel moeten oefenen met parkeren. Nu je vaker de auto zal pakken, zul je ook vaker moeten parkeren. Dit kan in één van de vele Q-Park garages die o.a. Nederland rijk is. Als extraatje kun je via deze pagina €10,- gratis parkeertegoed. Je kunt met deze SmartCard nooit meer in de rij te staan om te betalen.

10% korting op kleding en accessoires bij RB Motoren!

Iedereen die motorrijlessen neemt bij Bruinsma Verkeersopleidingen krijgt 10% op alle motorkleding en motoraccessoires bij RB Motoren in De Bilt (10 minuten van Stadion Galgenwaard). RB Motoren is dé specialist in KTM en Yamaha, kleding en accessoires en de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.

Geen motor kopen? Geen probleem! Huren kan ook!

Gratis €500,- brandstof!

Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Nu heb je mogelijkheid om te gaan en staan waar je wil. Maar hier heb je natuurlijk wel een auto nodig. Bij aanschaf of private lease van een nieuwe Opel ontvang je een brandstofpas ter waarde van €500,- helemaal gratis. Dat betekent ongeveer 6.000 (afhankelijk van model en motor) kilometer gratis rijden!

Nu extra voordeel bij private lease

Omdat wij van Opel Nederland en Opel Leasing veel vertrouwen hebben in de opleidingen van Bruinsma Verkeersopleidingen, geven wij de helft van de maandelijkse kosten voor schadevrije jaren cadeau! Jij als cursist betaalt slechts €10 per maand voor de schadevrije jaren in plaats van de gebruikelijke €20,-.

Gratis een Fiat500!

Ben je geslaagd voor je autorijbewijs? Dan kun je nu een dag lang gratis een Fiat500 meekrijgen van Autorent Vitesse. Door de hoge kwaliteit rijlessen van Bruinsma Verkeersopleidingen maakt je leeftijd of ervaring niet uit (uniek voor een autoverhuurder). En ga je ergens naartoe waar je in een parkeergarage moet parkeren? Kijk dan ook even naar de actie van Q-Park!

Gratis veiligheidsinspectie bij henri & herman Zeist! (ongeacht het merk)

Heb je net je eerste auto of ga je binnenkort op vakantie? Laat je auto dan nu op een aantal vitale punten nakijken bij de Henri & Herman in Zeist. Helemaal gratis! Geen zomer of winteractie, nee, alleen voor Bruinsma leerlingen kan dit altijd! Je kan met elk automerk terecht en wordt altijd vriendelijk geholpen. De koffie staat klaar!

Gratis onramp bij UnScared CrossFit in Utrecht

Ontvang gratis een 4 uur durende introductie in de wereld van UnScared CrossFit t.w.v. €75,-. De on-ramp bestaat uit het aanleren van de basistechnieken in CrossFit, een lezing over voeding en herstel en een 1 op 1 screening door onze fysiotherapeut. Iedere zaterdagmiddag werken we met maximaal 8 atleten om voldoende persoonlijke aandacht te garanderen.
Mail voor meer informatie naar info@unscaredcrossfit.com.

Een maand gratis sporten!

Iedereen die een rijbewijs haalt bij Bruinsma Verkeersopleidingen mag een maand lang gratis sporten bij SportCity Leidsche Rijn.
Of je nou je scooter of je vrachtwagenrijbewijs gehaald hebt, iedereen is welkom!
Bij SportCity kun je terechtvoor groepslessen als Body Combat en RPM tot squash, wellness en fysiotherapie en cardio en krachttraining. Je kan voor alles terecht bij SportCity!